11 juli 2019

Sunderland uitshirt 2019-2020

Sunderland en adidas hebben nu ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt spelen ''The Black Cats'' de uitwedstrijden in de League One, FA Cup en League Cup gedurende 2019-2020. De club eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in League One en verloor in de finale van de play-offs in blessuretijd van Charlton Athletic, waardoor het dit seizoen opnieuw actief is op het derde niveau van Engeland. Adidas is dit seizoen weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadium of Lights. Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2012.

Blauw/rood Sunderland voetbalshirt 2019-20

Het nieuwe Sunderland AFC uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op een standaard template van adidas, namelijk het TIRO 19 template. Dit template gebruikt adi voor verschillende uitshirts dit seizoen. Het shirt van Sunderland is blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende, verticale banen in twee tinten blauw. Deze banen hebben bovendien een gradiënt design van dunne puntjes. Het tenue is verder uitgerust met een toelopende V-hals, welke blauw/rood is. De rode tinten komen ook terug in het adi performance logo op de rechterborst en de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Children with Cancer UK. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met rode adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe uittenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Will Grigg, Cattermole, Honeyman, Maguire, Oviedo en andere spelers. Check ook het nieuwe Sunderland thuisshirt voor 2019-2020. 

Helaas kun je de Sunderland voetbalshirts alleen in de officiële clubshop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere t-shirts of een hoodie van de club? Check het dan exclusief in
 DEZE WEBWINKEL