22 mei 2019

Sunderland thuisshirt 2019-2020

Sunderland en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-20 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club de League One of Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Stadium of Light gedurende 2019-2020. De club eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in League One en neemt het komende zondag in de finale op tegen Charlton Athletic. De winnaar van deze wedstrijd promoveert naar de Championship. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van ‘’The Black Cats.’’ Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 2012 kledingsponsor en blijft dit tot volgend jaar zomer.

 Het nieuwe Sunderland thuisshirt bevat dit jaar drie brede rode banen en twee brede witte, verticale banen over het shirt. De zijkanten van het tenue zijn wit en hetzelfde geldt voor de mouwe van het tenue. Het shirt is uitgerust met een witte hals met een zwarte band aan de achterkant en de drie adidas strepen op de schouders zijn rood. Het logo van adi staat ook in het rood op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. BETDAQ is sponsor van de club, maar staat niet met haar logo op de tenues. Op het midden van het shirt staat namelijk het logo van Children with Cancer. Op de achterkant van het shirt staat sponsor Utilita Energy. Het thuistenue van Sunderland wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Ook de kousen van het nieuwe Sunderland tenue hebben deze kleurencombinatie. De Sunderland tenues zijn uiteraard weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Will Grigg, Cattermole, Honeyman, Maguire, Oviedo en andere spelers. Helaas kun je de Sunderland voetbalshirts alleen in de officiële clubshop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere t-shirts of een hoodie van de club? Check het dan exclusief in DEZE WEBWINKEL