11 juli 2018

Sunderland voetbalshirts 2018-2019

Sunderland heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Sunderland de wedstrijden in de League One en de FA Cup. Helaas is Sunderland afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Championship en moeten ze aankomen meedoen op het derde niveau in Engeland. De thuiswedstrijden van Sunderland worden gespeeld in het Stadium of Light. In dit stadion passen ongeveer 49.000 supporters. Of dit stadion ook vol zit tijdens de wedstrijden in de League One valt nog te bezien. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Sunderland? Check de details hieronder!

Sunderland thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Sunderland wordt net als ieder jaar gekenmerkt door de witte en rode banen die in verticale richting over het shirt lopen. De hals van het nieuwe thuisshirt van Sunderland is rond en rood van kleur. De 3 bekende adidas strepen staan op het thuisshirt van de Engelse club op de schouders. Deze strepen zijn wit van kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te zien. De bekende performance badge is zwart van kleur. Het clubwapen van Sunderland prijkt op de linkerborst. De shirtsponsor van ‘’The Black Cats’’ is Betdaq. Deze staat in het midden op het shirt. Het nieuwe thuistenue van Sunderland wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen. Hierop zijn natuurlijk ook uitingen van adidas en de club te vinden.

Sunderland uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Sunderland is aankomend seizoen bijna volledig zwart van kleur en heeft enkele rode details. De zwarte kleur van het uitshirt refereert naar de bijnaam van de Engelse club, ‘’The Black Cats.’’ De rode details van het nieuwe uitshirt komen terug in de ronde hals en de adidas strepen op de schouders van het shirt. Ook het logo van adidas is rood van kleur. Het Sunderland clubwapen staat op de linkerkant van de borst. Kledingsponsor Betdaq staat in rode letters in het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Sunderland bevat een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen waarmee het tenue compleet gemaakt wordt.

Adidas maakt bij al haar tenues gebruik van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Bekende voetballes die deze nieuwe tenues van Sunderland gaan dragen zijn: Djilobodji, Flanagan, Oviedo, Cattermole, Ndong,Khazri, McManaman.

Sunderland voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Sunderland zijn vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om andere voetbalshirts van Engelse voetbalteams te bestellen. Deze shirts kunnen ook bedrukt worden met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Sunderland voetbalshirt in DEZE WEBWINKEL