Sunderland AFC uitshirt 2017-2018

Sunderland heeft haar nieuwe uitshirt voor 2017-2018 op een unieke manier gelanceerd afgelopen week. Het shirt werd namelijk gepresenteerd door Sunderland fan Brendan O'Donell. Op zich is het niet zo heel speciaal dat een shirt door een supporter wordt gepresenteerd (of ontworpen). Bij dit shirt wel. O'Donnell heeft namelijk een sterke connectie met de club. Hij is de achter-achter-kleinzoon van één van de oprichters van de club in 1879, James Allan. Het shirt werd gepresenteerd in de aanloop naar de wedstrijd tegen Derby County afgelopen weekend. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de naar de Championship gedegradeerde club. In dit nieuwe shirt speelt de club zowel de uitwedstrijden op het tweede niveau van Engeland als de wedstrijden in de FA Cup en League Cup.

Het nieuwe Sunderland uitshirt voor 2017-2018 is geïnspireerd door het adidas TIRO 17 template. Het shirt is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de witte details. Deze details komen terug in de v-hals en twee strepen aan weerskanten van de v-hals. Ook de zijkanten van het shirt bevatten drie witte adidas strepen. Op de borst staan de logo's van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadium of Light, en kledingsponsor adidas. DAFABET staat als hoofdsponsor op het midden van het tenue. Het uittenue van ''The Black Cats'' wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook licht blauw met witte details.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als N' Dong, Koné. O'Shea, Kahzri, Rodwell en andere sterren. De adidas tenues zijn uitgerust met de Climacool technology van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2017-2018 kan je alleen kopen in de online clubshop van de club. Heb je hier hulp bij nodig? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Check andere voetbalshirts van Premier League clubs in deze online winkel.