11 juni 2017

Sunderland thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sunderland thuisshirt voor 2017-2018 is officieel. Dit shirt werd gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt Sunderland AFC de Championship en FA Cup thuiswedstrijden in het Stadium of Light gedurende dit seizoen. ''The Black Cats'' eindigde afgelopen seizoen op een laatste plaats in de Premier League, waardoor het komend seizoen op het tweede niveau van Engeland speelt. Adidas is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt.

Sunderland thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sunderland thuisshirt voor 2017-2018 werd gelanceerd onder het motto ''Our future is rooted in our history.'' Het shirt is dan ook geïnspireerd door de iconische shirts van de club uit de jaren '60 en '70. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de dunne rode en witte verticale strepen over het shirt. Dit design is ook aanwezig op de mouwen. Verder bevat het voetbalshirt een zwarte crew neck en is de bies aan de onderkant van de mouwen ook zwart. De achterkant van het shirt is rood. Op de linker borst prijkt het logo van de club en de andere borst bevat het logo van adidas. Hoofdsponsor DAFABET versiert het midden van het nieuwe tricot. De mouwen bevatten een rood vlak, waarin drie witte strepen van adidas zijn verwerkt. Het Sunderland tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe tenue zijn ook overwegend zwart met aan de bovenkant een rode en witte band.

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt lanceerden de club en adidas ook het nieuwe keepersshirt. Dit shirt is geheel wit met een zwarte v-hals en zwarte adidas strepen over de schouders en mouwen. Het keeperstenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met zwarte details.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Sunderland tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Borini, Larsson, Koné, N'Dong, Pienaar en andere sterspelers.

Sunderland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2017-2018 kan je vanaf juli/augustus kopen in de deze online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-.Wil je het shirt nu al scoren, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!