29 april 2016

Sunderland thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Engelse club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe thuisshirt speelt Sunderland AFC de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Stadium Of Light gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt van de Engelse club bevat het traditionele design met klassieke accenten. We bespreken het design van het nieuwe shirt van Sunderland hieronder.

Sunderland shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Dit is het design welke het shirt van Sunderland traditioneel heeft. De voorkant van het thuisshirt voor 2016-2017 is uitgerust met drie verticale witte banen en twee verticale rode banen. Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van Sunderland gouden details. Deze gouden details komen terug in de v-hals van het shirt en in de drie Adidas strepen over de schouders en mouwen. Waar de drie Adidas strepen bij andere voetbalshirts over de zijkanten van het shirt lopen, zijn deze bij het shirt van Sunderland ''gewoon'' over de schouders en mouwen te vinden. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is goud. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 verbonden aan de club. Hoofd- en shirtsponsor Dafabet versiert het midden van het shirt. Dafabet is shirtsponsor van de club sinds 2015. De linker borst van het Sunderland shirt is uitgerust met het logo van de club. Het nieuwe thuistenue van de club waar Dick Advocaat vorig seizoen nog trainer was, wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. De zijkanten van dit short zijn uitgerust met gouden Adidas trademark strepen. De onderkant van de pijpen bevatten ook een gouden lijn en de drie strepen van het Duitse sportmerk worden afgesloten door een kleine dunne rode lijn. Op de shorts van Sunderland staat bovendien het logo van de club en het logo van Adidas. De kousen van het nieuwe tenue van Sunderland zijn overwegend rood met aan de bovenkant een zwarte band en drie kleine gouden lijntjes. Check hieronder de foto's van het nieuwe thuisshirt en tenue van Sunderland voor 2016-2017. De nieuwe tenues zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Defoe, Borini, O'shea, Lens en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe Sunderland uitshirt of het roze Sunderland 3e shirt voor 2016-2017.

Sunderland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augusuts kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete Sunderland speler. Wil je het shirt nu al scoren, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Sunderland -thuisshirt -2016-2017