11 juni 2015

Sunderland thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Sunderland FC thuisshirt 2015-2016 is vandaag bekend gemaakt door Adidas en de club van trainer Dick Advocaat. In dit voetbalshirt speelt Sunderland de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Stadium of Light gedurende 2015-2016. Het voetbalshirt van Sunderland wordt traditioneel gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het voetbalshirt, zo ook tijdens dit seizoen.

Design Sunderland thuisshirt 2015-2016

Dit seizoen bevat het voetbalshirt van Sunderland vier verticale rode banen en drie verticale witte banen over de voorkant van het thuisshirt. Verder is het voetbalshirt voorzien van een zwart/rode v-hals. In het zwarte gedeelte van de v-hals zijn luchtdoorlatende meshgaatjes verwerkt. Dit design komt bovendien terug aan de onderkant van de mouwen en in twee banen aan de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt geheel witte mouwen met rode Adidas trepen. De linker borst is uitgerust met het logo van Sunderland en de andere borst bevat het logo van Adidas. Vorige week maakte The Black Cats de nieuwe hoofdsponsor bekend: Dafabet. Het logo van hoofdsponsor Dafabet versiert het midden van het voetbalshirt van Sunderland.  Het nieuwe Sunderland uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een witte band aan de bovenkant. Verder zijn de logo's van Adidas en de club vertegenwoordigd op de shorts en lopen er over de zijkant van de voetbalbroekjes drie rode Adidas strepen. De kousen van het nieuwe Sunderland thuisstenue zijn geheel zwart met rode Adidas strepen aan de bovenkant en in het rood het logo van Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe Sunderland AFC thuisshirt 2015-2016.

Sunderland voetbalshirt kopen

Dit voetbalshirt kan je evenals de voetbalshirts van andere Premier League clubs vanaf medio juli/augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiële Premier League bedrukking van sterren als  Johnson, Defoe, Alvarez, Fletcher en Brown. Of check hiernaast het overzicht met beschikbare Sunderland producten.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Sunderland -voetbalshirt -2015-2016

Sunderland -thuisshirt -2015-2016