Het nieuwe Sunderland keepersshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Premier League club. In dit shirt werken de keepers van de club de wedstrijden af in de Engelse competitie, FA Cup en League. Het is momenteel nog niet zeker of Sunderland in 2016-2017 ook actief is op het hoogste niveau. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de club nog niet zeker van handhaving in de Premier League. Hieronder bespreken we kort het flitsende design van het nieuwe keepersshirt van Sunderland AFC.

Sunderland keeperstenue 2016-2017

Het nieuwe Sunderland keepersshirt voor 2016-2017 bevat hetzelfde template als het nieuwe keepersshirt van bijvoorbeeld Feyenoord. Dit shirt is echter overwegend fel groen met een crew neck en daaronder een klein v-design. De mouwen worden gekenmerkt door de flitsende print van ruiten in het zwarte en groen. De binnenkant en buitenkant van de kraag bevatten een zwarte en zilveren horizontale lijn. Verder zijn de drie trademark strepen van Adidas te vinden op de zijkanten van het shirt. Deze zijn zwart. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst het logo van kledingsponsor Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 verbonden aan de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor DAFABET, welke sinds 2015 hoofdsponsor van de club is. Het nieuwe Sunderland keeperstenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een geel short en gele kousen, welke ook weer zwarte accenten bevatten. Check hieronder de foto's van het nieuwe Sunderland keeper shirt voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check bovendien het gepresenteerde Sunderland thuisshirt voor 2016-2017.

Sunderland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sunderland keepersshirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augusuts kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 90,- en voor kinderen € 70,-. Wil je het shirt nu al scoren, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Sunderland -keeper -shirt -2016-2017