9 juni 2016

Sunderland 3e shirt 2016-2017

Sunderland en Adidas hebben het nieuwe 3e shirt van de club voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Sunderland vooral de FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het seizoen, maar ongetwijfeld zal de club in dit shirt ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League te zien zijn. Het nieuwe 3e shirt van Sunderland heeft een apart design met een opvallende kleurencombinatie. We bespreken het design hieronder.

Roze Sunderland 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de horizontale roze en navy blauwe banen over het shirt. Door deze banen lopen dunne diagonale lijnen in het navy en roze. Hiermee is het shirt gebaseerd op het midadidas template van Adidas. Verder bevat het shirt overwegend roze mouwen en loopt er een paars vlak over de schouders en mouwen. In dit vlak zijn drie roze Adidas trademark strepen verwerkt. Het nieuwe Sunderland 3e voetbalshirt is verder uitgerust met een v-hals met zowel roze als paarse accenten. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas in het wit. Adidas is sinds 2012 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadium of Light. Hoofdsponsor van de club is DAFABET, welke ook de shirtsponsor is van Celtic. DAFABET is sinds 2015 hoofdsponsor van de club. Het nieuwe tenue van Sunderland wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten roze trademark strepen van Adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt en tenue van Sunderland, welke uitgerust zijn met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf komend seizoen schitteren sterren als Defoe, Koné, Borini, Lens, Van Aanholt en andere sterspelers in dit nieuwe voetbalshirt. Eerder werd al het nieuwe Sunderland thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd. Of check het nieuwe Sunderland uitshirt!

Sunderland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete Sunderland speler. Wil je het shirt nu al scoren, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Sunderland -3e -shirt -2016-2017