De nieuwe voetbalshirts van Stoke City zijn vandaag gelanceerd door de nieuwe teamkledingsponsor New Balance en de club uit Stoke. In deze voetbalshirts speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Thuishaven van de club is het Britannia Stadion gedurende het seizoen 2015-2016. New Balance heeft vanaf het seizoen 2015-2016 het contract van de vorige kledingsponsor Warrior Sports overgenomen en verzorgt in ieder geval de komende jaren de voetbalshirts en trainingskleding van Stoke City. Vandaag zijn zowel de thuisshirts als de uitshirts en de keepersshirts gelanceerd middels een speciale campagne Like Noting Else (#LikeNothingElse).

Stoke City thuisshirt 2015-2016

Het thuisshirt van Stoke City voor 2015-2016 wordt traditioneel gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het shirt. De rode banen bevatten elf dunne pinstripes, welke verwijzen naar de elf basisspelers van The Potters. De onderkant van de mouwen wordt afgesloten met een rode bies. Verder is het thuisshirt van Stoke uitgerust met een ronde hals met aan de onderkant een wit v-design. De rechter borst bevat het logo van New Balance en de andere borst het logo van Stoke City.  Hoofdsponsor Bet365 versiert het midden van het Stoke City thuisshirt. Het thuistenue van Stoke City wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en witte sokken. 

Stoke City uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt is evenals het uitshirt van 2014-2015 gebaseerd op de uitshirts van de jaren '70. Het uitshirt is namelijk geheel zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale groene baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het voetbalshirt. De groene kleur komt bovendien terug in de ronde hals van het shirt. Ook bevat deze kraag hetzelfde v-design als we in het thuisshirt al terug zagen komen. De onderkant van de mouwen bevat bovendien een subtiele groene lijn. De combinatie van de zwarte en groene kleuren kwam eerder al terug in de uitshirts van The Potters in de late jaren '90. De logo's van New Balance, Stoke City en hoofdsponsor Bet365 staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt en zijn wit. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene details. Naast de voetbalshirts hebben Stoke City en New Balance ook nieuwe keepersshirts gelanceerd. Deze zijn geheel oranje met zwarte details en licht blauw met zwarte details.

Stoke City voetbalshirts kopen?

Eerder deze maand lanceerde New Balance al de nieuwe Liverpool thuisshirts 2015-2016. Check hieronder de foto's van de nieuwe Stoke City voetbalshirts 2015-2016. Deze voetbalshirts kan je kopen in de online Stoke City shop van Unisportstore! Het Stoke City thuisshirt 2015-2016 scoor je inclusief officiële Premier League bedrukking van sterspelers in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Stoke -city -new -balance