Het nieuwe Liverpool thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe teamkledingsponsor New Balance en Liverpool. Op een speciaal georganiseerd evenement, waarbij 1.000 supporters aanwezig waren, zijn de de nieuwe thuisshirts door sterspelers als Mignolet, Skrtel, Sterling en Sturridge gelanceerd onder het motto #HoldNothingBack. New Balance is vanaf dit 2015-2016 kledingsponsor van Warrior Sports, welke de afgelopen drie jaar kledingsponsor was van The Reds en ook al in het portfolio zat van de het Amerikaanse merk. In de nieuwe voetbalshirts, die vandaag gepresenteerd zijn, speelt Liverpool de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese thuiswedstrijden op Anfield Road. Twee maanden geleden lekte het design van het nieuwe shirt al uit. Het uitgelekte design van het nieuwe shirt, blijkt ook het daadwerkelijke nieuwe shirt te worden.

Liverpool thuistenue 2015-2016

Vijftig jaar na het eerste FA Cup succes van Liverpool in het rode shirt, onder leiding van Bill Shankly, is rood nog steeds de kleur van het thuisshirt van Liverpool. Deze rode kleur staat voor gevaar en voor kracht. Het nieuwe Liverpool thuisshirt staat bovendien in het teken van moed, commitment en geloof. De borst van het nieuwe Liverpool thuisshirt 2015-2016 bevat een patroon van kleine vakjes, welke daaronder overloopt in verticale banen naar de onderkant van het shirt. Het patroon van rode vakjes staat symbool voor de fanatieke Liverpool supporters, The Kop, wanneeer ze hun club aanmoedigen met vlaggen en shawls tijdens een wedstrijd van Liverpool op Anfield Road. Verder bevat het shirt een ronde hals, met een kleine v-vormige opening. De kraag wordt omringd door een gouden en witte band. De rechter borst bevat het logo van New Balance en de andere borst bevat de Liverbird met daaronder de initialen van de club. Standard Chartered is sinds 2010 de shirtsponsor van Liverpool en versiert het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag een speciaal detail. Hier staat namelijk het getal 96 afgebeeld tussen twee fakkels. Deze verwijzen naar de de Hillsborough ramp van 1989, waarbij 96 Liverpool supporters omwkamen. De nieuwe Liverpool voetbalshirts zijn uitgerust met het New Balance Dry systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat dat zweet en vocht naar de buitenkant van de shirts worden getransporteerd en dat de spelers comfortabel kunnen bewegen in de shirts. Bovendien houdt het de spelers cool. De nieuwe Liverpool tenues voor 2015-2016 worden gecompleteerd door een geheel rood short, waarop ook de gouden en witte lijn terug komen. De logo's van New Balance en Liverpool op de shorts zijn wit. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn geheel rood en bevatten een gouden lijn aan de bovenkant. Bovendien staan de initialen van Liverpool (LFC) op de sokken. Check hieronder de foto's van de nieuwe Liverpool thuisshirts 2015-2016.

Liverpool thuisshirt 2015-2016 kopen

Het Liverpool thuisshirt 2015-2016 kan je in volwassen maten en kindermaten vanaf nu kopen, zowel in de longsleeve versie als de voetbalshirts met korte mouwen. De prijs van de Liverpool voetbalshirts varieert van € 59,95 tot € 79,95. Check hiernaast het overzicht met beschikbare Liverpool producten. De Liverpool voetbalshirts kan je ook laten voorzien met de officiële Premier League bedrukking van sterspelers als Sterling, Sturridge, Balotelli, Coutinho, Lucas en Henderson! Check oo de nieuwe tenues, trainingspakken, retro shirts, trainingsshirts en andere Liverpool merchandising. Wij verwachten dat de nieuwe uitshirts medio mei/juni 2015 officieel worden gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws.

Check het overzicht hiernaast en geef hieronder je mening!

Liverpool Thuisshirt 2015-2016 (2)


Liverpool Thuisshirts

Liverpool Thuis 2015-2016

Liverpool -thuisshirt -2015-2016