17 mei 2017

Top Eleven nieuwe mouwsponsor Stoke City vanaf 2017-2018

Mouwsponsoren zijn vanaf het seizoen 2017-2018 een nieuw fenomeen in de Premier League. Waar voorheen zowel op de linker als op de rechter mouw de Premier League badges stonden op de voetbalshirts van de clubs tijdens de Premier League wedstrijden, is dat vanaf komend seizoen niet meer een vereiste. Alleen op de rechter mouw moet de Premier League badge te zien zijn. De linker mouw is dus ''leeg'' en geeft clubs de mogelijkheid deze ruimte te benutten. Hier maken de Premier League clubs dan ook gretig gebruik van. Waar eerder Manchester City al een mouwsponsor presenteerde, heeft Stoke City dit voorbeeld gevolgd. De club presenteerde deze week TOP ELEVEN, een mobiele voetbalgame, als mouwsponsor.

Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de deal. Stoke City directeur Tony Scholes reageert: ''We zijn erg verheugd dat we als één van de eerste Premier League clubs een mouwsponsor aan ons hebben weten te binden en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Nordeus en Top Eleven.'' Ook Nordeus directeur Branko Milutinovic reageert blij: ''We zijn erg trots met Stoke City als partner, één van de oudste clubs ter wereld. Top Eleven gamers bouwen hun club van scratch af aan op en hebben de mogelijkheid hun team jaren te leiden.'' Het Top Eleven logo komt op de nieuwe Stoke City voetbalshirts van 2017-2018 te staan. Deze werden afgelopen week officieel gepresenteerd door Macron en de Premier League club. BET365 blijft overigens de hoofdsponsor van de club en staat met het logo op het midden van de tricots. 

Op zoek naar het nieuwe voetbalshirt van Stoke City? Check de nieuwe shirts van Stoke in deze online STORE of deze SHOP!