8 mei 2017

Stoke City voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Stoke City voetbalshirts voor 2017-2018 zijn bekend. Vandaag lanceerde de Engelse club in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''The Potters.'' In deze nieuwe shirts speelt Stoke de Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe thuisshirt van de club maakt haar debuut al in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016-2017. Op 13 mei neemt de club het op tegen Arsenal. Check hieronder alle details over beide nieuwe shirts van Stoke City.

Stoke City thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Stoke City thuisshirt voor 2017-2018 heeft het traditionele design en wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Verder kent het shirt ook rood/wit/blauwe details, welke geïnspireerd zijn door de kleuren van het clublogo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Britannia Stadium. Deze details komen terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip aan de zijkanten van het shirt. De binnenkant van de kraag is ook weer uitgerust met een speciaal detail. Hierin bevindt zcih een strip met de clubkleuren van de club en het logo van Stoke. De achterkant van de kraag is uitgerust met de bijnaam van de club van trainer Mark Hughes: ''The Potters.'' De rechter borst van het nieuwe tenue bevat het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron. Deze functie vervult het sportmerk sinds 2016-2017. De trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het shirt prijkt het gokbedrijf bet365, welke sinds 2012 shirtsponsor is van de club uit Stoke. Het nieuwe Stoke City tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. De kousen zijn tevens overwegend wit met een rode verticale strip.

Stoke City uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Stoke City bevat ook weer alle clubkleuren van de Engelse middenmotor. Het shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende rode en witte strepen over de borst. Verder is het nieuwe uitshirt uitgerust met een klassieke polo kraag in het wit/rood. De rechter bies van het shirt is wit en de linker bies is rood. De logo's van de club, Macron en bet365 staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe voetbalshirts van Stoke uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Arnautovic, Shaqiri, Crouch, Sobhi, Allen, Afellay, Bony en andere sterspelers.

Stoke City voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Stoke City kan je vanaf midden mei 2017 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Stoke City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van Stoke in deze online STORE

of deze SHOP!