30 mei 2018

Stoke City voetbalshirts 2018-2019

Het Italiaanse kledingmerk Macron heeft deze week de nieuwe shirts van de Engelse club Stoke City officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Stoke City volgend seizoen in de FA Cup, League Cup en in de Championship. Helaas is de club van Nederlanders Bruno Martins Indi en Erik Pieters er afgelopen seizoen niet in geslaagd om de strijd tegen degradatie positief af te sluiten. ‘’The Potters.” Spelen thuiswedstrijden in het Britannia Stadium. Dit stadion biedt plaats voor ongeveer 28.000 supporters. Ook aankomend seizoen zit dit stadion helemaal vol met trouwe fans die Stoke City gaan toejuichen om meteen weer terug te keren naar het hoogste niveau in Engeland. Ben je nieuwsgierig naar de wedstrijdshirts van Stoke City? Check de details hieronder!

Stoke City thuis shirt en tenue 2018-2019

Net zoals het thuisshirt van afgelopen seizoen, is het thuisshirt van Stoke City voor het seizoen 2018-2019 versierd met rode en witte banen. Deze banen lopen verticaal over het shirt. Verder heeft het nieuwe thuisshirt van Stoke City blauwe accenten. Het shirt heeft een polo kraag. In de achterkant van de kraag, staat een vlag met het logo van Stoke City erin. Op de schouders van het shirt is het logo van Macron te zien. Dit logo is blauw van kleur. Ook op de rechterkant van de borst staat een uiting van kledingsponsor Macron. De functie van kledingsponsor vervult Macron al sinds het seizoen 2016-2017. De linkerkant van de borst is uitgerust met het logo van Stoke City. De club uit Stoke-on-Trent eindigde afgelopen seizoen op de 19e plaats in de Premier League. Sinds het seizoen 2008-2009 speelde Stoke City onafgebroken in de Engelse Premier League. Nooit raakte de club in deze periode echt in de problemen, maar dit seizoen eindigde 10 jaar Premier League voor de Engelse club. De Degradatie betekende het einde voor de Schotse bondscoach Paul Lambert. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van kledingsponsor Bet365 te zien. Het gokbedrijf is sinds 2012 shirtsponsor van de Engelse club. Het nieuwe thuistenue van Stoke City wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Stoke City uit shirt en tenue 2018-2019

Waar de basis van het uitshirt van afgelopen seizoen blauw was, is het uitshirt van dit seizoen paars. Het uitshirt van ‘’The Potters’’ heeft een half-half design. Het shirt heeft namelijk twee verschillende tinten paars gecombineerd. Het nieuwe uitshirt van Stoke City is gebaseerd op het shirt dat gedragen werd tijdens het seizoen 1992-1993. Dit was het jaar dat Stoke City de titel won in de Championship, de tweede competitie in Engeland. Vanwege de degradatie van Stoke, hoopt de club dit seizoen op een herhaling van de geschiedenis. Het nieuwe uitshirt van Stoke City is dus paars van klaar, maar wordt versierd door witte accenten. Het shirt is uitgerust met een klassieke V hals. Om deze hals loopt een subtiele witte lijn. In de achterkant van de kraag staat een vlag met het logo van de club uit Stoke-on-Trent. De biezen van het shirt zijn versierd met dezelfde witte rand als de hals. Op de mouwen staat het logo van Macron. Een juichend poppetje. Dit logo is wit. Een uiting van Macron staat ook op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Stoke City. Wil in het paars en wit, in plaats van de originele rood/witte kleuren. Stoke City heeft één prijs gewonnen in Engeland. De League Cup in het seizoen 1972. Ook op het uitshirt van Stoke staat de naam van shirtsponsor Bet365. Het nieuwe uittenue van Stoke City wordt gecompleteerd door een paarse shorts en paarse voetbalkousen.

De keepers van Stoke City spelen aankomend seizoen in een blauw keepersshirt. Het shirt wordt echter compleet gemaakt met zwarte accenten. Deze komen terug op de schouders van het shirt, in de biezen en aan de voorkant van het shirt. Waar uitingen van de sponsoren en de club staan.

Stoke City voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Stoke City kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Op dit moment is het shirt alleen te koop voor volwassenen. Het shirt kost ongeveer € 79,95. In deze shops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Stoke City. Ben je opzoek naar andere artikels van Stoke City? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Stoke City voetbalshirt in DEZE STORE

Of bekijk het aanbod van alle Egnelse clubs in DEZE SHOP