10 juni 2021

Stoke City thuisshirt 2021-2022

Stoke City en kledingsponsor Macron hebben afgelopen week het nieuwe Stoke City thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Stoke de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het bet365 Stadium/Stoke-on-Trent gedurende 2021-2022. ''The Potters'' eindigden afgelopen seizoen op een veertiende plek op het tweede niveau van Engeland en speelt in 2021-2022 opnieuw in de Championship. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Stoke City voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2016.

Het Stoke City thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat dit jaar een design van verticale rode en witte banen. Door de rode banen is een speciale graphic print van diagonale, flitsende strepen verwerkt. Verder bevat het tenue een overlappende v-hals in het wit. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is wit. De rechterborst bevat het Macron Hero logo in het blauw en het logo van het Italiaanse sportmerk staat op beide schouders in het wit. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor BET365 in het wit/rood. Het online gokbedrijf is sinds 2012 de shirtsponsor van ''The Potters.'' De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren van Stoke en daarin is ook het logo van de Engelse club verwerkt. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club. Het Stoke City thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de bovenkant een rode band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Macron. De kousen van het thuistenue zijn wit met twee rode banen. In één van de banen is ook weer de naam van de club verwerkt.

Alle Macron tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Stoke City voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Obi Mikel, Allen, Collins, Matondo en nog meer spelers.

Stoke City voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Stoke City voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. De  prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. Deze tenues kun je natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Stoke City voetbalshirt in DEZE STORE

Stoke City thuisshirt 2021-2022