23 juli 2017

Stoke City 3e shirt 2017-2018

Stoke City en New Balance hebben dit weekend ook een nieuw 3e shirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit alternatieve uitshirt speelt de Premier League club een aantal uitwedstrijden in de competitie en FA Cup gedurende dit seizoen. Stoke eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau actief is. Macron is sinds het seizoen 2016-2017 kledingsponsor van de club en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe derde shirt. Check hieronder de details.

Stoke City 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Stoke City 3e shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de flitsende blauwe en rode strepen over de borst. De bovenkant van de band op de borst bevat blauwe strepen en deze lopen langzaam over in horizontale rode strepen. Hiermee heeft het shirt hetzelfde template als het uitshirt. De bies van de rechter mouw is blauw en de andere bies is rood. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke polo kraag met knoopjes. Het logo van het Italiaanse sportmerk Macron prijkt op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het merk de schouders versieren. De linker borst van het shirt bevat het logo en sponsor BET365 staat op het midden van het tenue. Stoke heeft dit seizoen voor het eerst een mouwsponsor. TOP Eleven prijkt dit seizoen op de linker mouw en de andere mouw bevat tijdens de Premier League wedstrijden de officiële PL badge.

Het 3e tenue van Stoke wordt compleet gemaakt door een blauw broekje. De kousen hebben een flitsend design. Deze bevatten namelijk aan de bovenkant een witte band en lopen vervolgens middels het strepen design over in het rood. Daaronder zijn de kousen blauw. De kousen bevatten ook de initialen van de club: SCFC (Stoke City FC). Zoals alle tenues van Macron zijn deze tenues ook uitgerust met de mPerformance technolgoy, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook de andere voetbalshirts voor 2017-2018, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shaqiri, Arnautovic, Bojan, Sobhi, Crouch, Allen, Imbula en andere sterren.

Stoke City voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van Stoke City kan je vanaf midden mei 2017 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Stoke City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van Stoke in deze online STORE

of deze SHOP!