Stoke City voetbalshirts 2022-2023

Stoke City en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Stoke City voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''The Potters'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2022-2023. Stoke City eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plek in de Championship en speelt dit seizoen opnieuw op het tweede niveau. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Stoke City voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2016 de shirtsponsor van de club. BET365 is sinds 2012 de shirtsponsor van de Engelse club, die onder leiding staat van manager Michael O'Neill.

Stoke City thuisshirt 2022-2023

Het Stoke City thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door verschillende historische voetbalshirts van de club. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat op de voorkant vier verticale rode banen. Door deze banen zijn flitsende, diagonale strepen verwerkt. Voor het eerst sinds 2006 bevat het Stoke City thuisshirt ook zwarte details. De ronde hals is overwegend wit met twee subtiele lijnen in het zwart en rood. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit met een subtiele, zwarte en rode lijn. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart. De rechterborst en de mouwen bevatten het Macron hero logo en de linkerborst is uitgerust met een siliconenbadge van het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is zwart. Hoofdsponsor BET365 staat op het midden van het Stoke City thuistenue. In het tenue zijn ook nog een aantal details verwerkt. De binnenkant van het tenue bevat een label in de clubkleuren van Stoke City. Dit label bevat rode en witte blokken en is omringd door twee blauwe banen. In dit label is ook het logo van de Engelse club verwerkt. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club: STOKE CITY. Het Stoke City thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met op de zijkanten het Macron logo in het zwart. Het broekje bevat ook het clublogo. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band, waarin een rode en witte lijn zijn verwerkt.

Stoke City uitshirt 2022-2023

Het Stoke City uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1974-1975. Dit is het seizoen waarin legendes als Terry Conroy en Alan Hudson bij Stoke speelden. Het Stoke City uitshirt is overwegend wit en wordt vooral gekenmerkt door de drie diagonale banen. Deze banen lopen van de rechter schouder naar de linker onderkant. De middelste baan is zwart en de andere banen zijn rood & worden geflankeerd door dunnere zwarte lijnen. Dit patroon komt ook weer terug in de brede band aan de onderkant van de mouwen en de subtiele lijnen in de polokraag. Alle logo's op het Stoke City uitshirt zijn zwart/wit of wit/zwart en deze staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Stoke City uittenue bevat ook dezelfde details. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant een rode band. In het rode vlak zijn ook een witte en zwarte lijn verwerkt. Zoals alle voetbalshirts en trainingskleding van Macron zijn de Stoke City voetbalshirts 2022-2023 dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Stoke City voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Maja, Wright-Philips, Allen, Campbell, Smith, Tezgel, Souttar, Brown en andere spelers. 

Stoke City voetbalshirt bestellen

De Macron Stoke City voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Stoke City voetbalshirt in de officiële Macron SHOP

of deze fanshop! 

Stoke City thuisshirt 2022-2023

Achterkant Stoke City thuisshirt 2022-2023

Stoke City thuistenue 2022-2023

Stoke City uitshirt 2022-2023

Stoke City uittenue 2022-2023