Stoke City voetbalshirts 2020-2021

Stoke City en kledingsponsor Macron hebben dit weekend de nieuwe Stoke City voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Stoke de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2020-2021. The Potters eindigden afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Championship, dus spelen dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Macron is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de Engelse club. Het Italiaanse sportmerk is namelijk sinds 2016 kledingsponsor van de club en beide partijen tekenden destijds een contract voor vijf seizoenen.

Stoke City thuisshirt 2020-2021

Het Stoke City thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar een vrij klassiek design en is geïnspireerd door het thuisshirt van de periode 1987-1989. Het voetbalshirt wordt opnieuw gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Dit seizoen worden deze banen geflankeerd door dunnere rode strepen. De mouwen zijn rood met aan de onderkant een witte band met daarin twee dunne, rode strepen. Dit is ook het design van de v-hals van het tenue. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt de tekst van het clublied van Stoke: We’ll be with you. Het logo van Macron staat zowel op de rechterborst als op de mouwen in het rood. De linkerborst bevat het logo van de in 1863 opgerichte club en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor BET365. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede rode taping. De kousen zijn ook wit met rode details.

Stoke City uitshirt 2020-2021

Het Stoke City uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door de visgraat print over de body van het tenue. Dit design komt ook weer terug op de mouwen, welke een combinatie van blauw en geel zijn. Ook alle logo’s op het tenue zijn geel. Deze club- en sponsorlogo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder bevat het uitshirt een ronde hals en bevindt zich een donkerblauwe band aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een taping met daarin een visgraat print in het blauw/geel. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue. Alle tenues van Macron bevatten de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Stoke City tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Martins Indi, McClean, Shawcross, Allen, Campbell en nog meer spelers.

Stoke City voetbalshirt bestellen

De nieuwe Stoke City voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande winkel. De  prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. Deze tenues kun je natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Stoke City voetbalshirt in DEZE STORE