12 februari 2016

Stoke City 3e shirt 2015-2016

Stoke City heeft in samenwerking met kledingsponsor New Balance een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Stoke City voor het eerst in de wedstrijd tegen Bournemouth dit weekend. Omdat de thuisshirts en uitshirt van Bournemouth en Stoke City hetzelfde design hebben, moeten The Potters in een geheel nieuw shirt aantreden. Vandaar dat het nieuwe shirt nu ook gepresenteerd is. Het nieuwe shirt zal dan ook niet te koop zijn en exclusief beschikbaar zijn voor een aantal winnaars die een vraag goed weten te beantwoorden: Hoeveel betaalde Stoke City voor Imbula.

Stoke City 3e tenue 2015-2016

Het Stoke City 3e shirt 2016 is overwegend wit en bevat een aantal rode accenten. De rode accenten komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Over de borst loopt bovendien een subtiele rode lijn. Op de borst staan de logo's van Stoke City en kledingsponsor New Balance en op het midden vna het shirt staat hoofdsponsor BET365. Het nieuwe tenue van Stoke wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een rode strip. De kousen hebben ook deze kleuren. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts waarin sterren als Arnautovic, Bojan, Shaqiri en Crouch tegen Bournemouth zullen schitteren. Aan het begin van dit seizoen lanceerden The Potters en New Balance al het nieuwe Stoke City thuisshirt 2015-2016 en uitshirt 2015-2016.

Het nieuwe 3e shirt van Stoke City is helaas niet koop. De andere voetbalshirts van Stoke City kan je nog kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiƫle bedrukking van een eigen naam en nummer of de bedrukking van de sterspelers van de club. Dit betreft de officiƫle bedrukking die alle Premier League clubs op de achterkant van het shirt dragen.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Stoke -City -3e -shirt -2015-2016