SQORE | Een fris nieuw voetbalmerk met een visie!

We mogen weer een nieuw sportmerk van Nederlandse bodem welkom heten. Dit keer betreft het een merk gespecialiseerd in de productie van schoenen voor zaal- en straatvoetballers, freestylers en SoccerSquashers. SQORE heeft deze week de eerste collectie sneakers gelanceerd. De SQORE Model 1-0 betreft een limited edition. Van het model zijn slechts 500 paar geproduceerd! Voordat we op het vette design en de functionaliteiten van de SQORE sneakers ingaan, vertellen we natuurlijk eerst maar al te graag iets over de filosofie van het nieuwe sportmerk!

De visie

Wat SQORE onderscheidt van andere sportmerken is dat het puur en alleen gespecialiseerd is in de productie van sneakers/schoenen voor zaal- en straatvoetballers. De missie van het merk past dan ook perfect bij deze niche. De missie van het merk gaat uit van drie principes: ''Create, inspire, achieve.''

  • Creëren: Wie wil er nu niet scoren? Op ieder veld, in iedere markt of industrie hebben mensen de ambitie om te winnen. Winnen door een doelpunt te scoren, een mooie business deal te sluiten of simpelweg een date te regelen. Als je scoort ben je het middelpunt van opwinding. Niet alleen voor jezelf, maar ook vaak voor anderen. Scoren geeft je namelijk een adrenaline kick. Als je ooit zo'n adrenalineshot gehad hebt, weet je hoe dat voelt en wil je dit vaker. Het stimuleert je om je doelen te bereiken. Wat het doel ook is. SQORE is er exclusief voor de succesvolle mensen!

  • Inspireren: In de huidige politieke, financiële en economische wereld is er een verkeerde focus. De macht ligt steeds minder bij het individu en meer en meer bij bedrijven of politieke partijen. Zeg nou zelf... Dat willen we toch niet? SQORE wil dan ook niet allee producten aanbieden waarmee je je kunt onderscheiden, maar ook mensen te inspireren om te begrijpen dat iedereen een product of business kan creëren of om een invloedrijk politiek persoon te worden, alleen maar door te doen. Door individuen te inspireren om een bedrijf te starten, ervaar je niet alleen dat grote, zelfstandige ondernemersgevoel, maar creëer je ook meer keuzes voor anderen. Door voor jou te kiezen, kiezen ze iets waarmee ze zichzelf onderscheiden. Ze volgen niet de massa, die de groten nog groter maakt.

  • Bereiken: Als je de ambitie en energie hebt om iets te beginnen, doe het vandaag en niet morgen. Iedereen wil namelijk wat bereiken in zijn of haar leven. Er is geen betere tijd daar nu mee te beginnen!

De collectie

Zo dat is een vrij duidelijke en inspirerende visie van SQORE. Van die mentaliteit houden wij wel! Dit komt dan ook direct terug in het design van de eerste SQORE sneaker Model 1-0. Zoals het thema van deze schoen al zegt, sta je direct wanneer je de zaal of straat betreedt, met 1-0 voor. De upper van de nieuwe SQORE sneakers hebben dan ook een futuristisch design. De upper van de schoenen zijn geheel zwart en bevatten een patroon van ruiten ter hoogte van het schietgedeelte van de schoenen. Deze upper is natuurlijk gemaakt van een super zacht suède, waardoor de bal als het ware aan je voeten blijft plakken. Het iconische SQORE logo, bestaande uit een ''check'' en een cirkel, prijkt aan de zijkanten van de schoenen. Daarnaast zij de SQORE sneakers uitgerust met een solide en duurzame zool voor lang indoorplezier.

De sneakers zijn niet het enige product van SQORE. Bij een streetwear/indoor merk hoort natuurlijk ook een speciale bal, waarmee je de blits kunt maken. Deze bal is speciaal ontwikkeld om SoccerSquash mee te spelen en heeft een opvallende kleur! De bal is geel met een opvallend sterrendesign als all-over print op de bal. De panels van hebben een zeshoekig design. Ook met deze bal kun je je ware identiteit tonen! Ook al sta je onder druk van je tegenstanders, met deze bal kun je hoe dan ook je vaardigheden tonen en respect afdwingen bij je vrienden! Wanneer je het veld betreedt met deze gave bal van SQORE is dit hoe dan ook direct het geval.

Het mag duidelijk zijn! Wij zijn blij met een nieuw merk met een duidelijke visie en een vette eerste collectie! Hopelijk volgen er nog meer. Dan hebben we natuurlijk weer nieuws! Niet onbelangrijk, de collectie van dit nieuwe merk scoor je exclusief in de webshop van het merk. De schoenen hebben een prijs van € 119,95 en de bal is € 67,-. Met de kortingscode ANNE25 scoor je zelfs 25% korting! Deze code is tot 21 april 2021 geldig! 

Bestel de SQORE collectie exclusief in deze SHOP! 

Sqore schoenen