1 juli 2018

Sporting Lissabon voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Sporting Lissabon voor 2018-2019 zijn vandaag officieel gepresenteerd door de Portugese club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe shirts speelt Sporting Lissabon de wedstrijden in de Portugese competitie, de Primeira Liga, de beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. Sporting Lissabon eindigde afgelopen seizoen op een derde plek, waardoor het dit seizoen in de Europa League speelt. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de club. Het Italiaanse sportmerk en de Portugese club hebben al sinds 2014 een deal. Deze samenwerking duurt in ieder geval nog tot 2021. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als het uitshirt. Check hieronder de details van deze tenues!

Het Sporting Lissabon thuisshirt 2018-2019

Het Sporting Lissabon thuisshirt voor 2018-2019 wordt zoals altijd gekenmerkt door de horizontale groene en witte banen over het tenue. Nieuw aan het shirt is de vintage kraag. Het shirt heeft namelijk een gevouwen witte kraag met een y-hals, waarin touwtjes zijn verwerkt. Dit geeft het shirt ene echt jaren '50 retro design. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron en de trademark tekens van Macron staan ook weer op de schouders van het tenue. Onder het logo van Sporting Lissabon is in braille de naam van de club verwerkt. Hoofdsponsor NOS staat op het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt prijkt aan de bovenkant het logo van subsponsor en biermerk SUPER BOCK. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt staan de initialen van de in 1906 opgerichte club. Daarnaast is het thuisshirt van Lissabon uitgerust met zwarte details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geheel zwart broekje. De kousen van het thuisshirt zijn zwart met aan de bovenkant een zwarte, een witte en twee groene banden.

Het Sporting Lissabon uitshirt 2018-2019

Waar het thuisshirt een retro design heeft, is dat voor het uitshirt geheel anders. Het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt voor 2018-2019 heeft namelijk juist een modern design. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over de voorkant van het shirt. Deze ruiten hebben verschillende tinten grijs en sommige van deze ruiten bevatten diagonale strepen. Dit shirt bevat ook fel groene accenten. De logo's van Macron, de club, NOS en Super Bock zijn groen. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen deels fel groen en geldt dit ook voor een band aan de onderkant van het shirt. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een kleine, opstaande kraag met een opening. Het broekje van het uittenue is grijs en ook de kousen van het uitshirt van Sporting Lissabon zijn overwegend grijs. De bovenkant van de kousen bevatten wel een fel groene band.

De Sporting Lissabon tenues zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Martins, Carvalho, Podence, Acuna, Leao, Coates en andere sterspelers.

Sporting Lissabon voetbalshirt kopen

Vanaf nu kan je direct de nieuwe Lissabon voetbalshirts bestellen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 75,-. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe shirt van Lissabon laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Het nieuwe Sporting Lissabon shirt koop je vanaf nu in deze winkel

of deze SHOP