Sporting Lissabon Champions League voetbalshirt 2021-2022

Sporting Lissabon en kledingsponsor Nike hebben vandaag een speciaal Champions League voetbalshirt gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Rúben Amorim de Champions League wedstrijden tegen Ajax, Borussia Dortmund en Besiktas in 2021-2022. Nike is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van Os Leões en presenteerde eerder al het Sporting Lissabon thuisshirt en uitshirt. Het nieuwe voetbalshirt is overigens ook het alternatief voor het uittenue in de Portugese competitie en beker.

Sporting Lissabon 3e shirt 2021-2022

Het Sporting Lissabon 3e voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de strijdersmentaliteit van de spelers en supporters van de club, inherent aan het DNA van de club. Het voetbalshirt is groen en bevat een all-over camouflage print in twee tinten groen. Op het tenue bevindt zich een print van diagonale, flitsende lijnen in het donkergroen. Dit betreft overigens een standaard template van Nike. Het Amerikaanse sportmerk gebruikte dit template ook voor de voetbalshirts van SC Freiburg en Birmingham City. De overlappende v-hals, welke ook aan de achterzijde een v-design heeft, is donkergroen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn donkergroen. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de Portugese kampioen. Sponsor BETANO versiert in het wit het midden van het voetbalshirt en op de achterkant van het tenue staat subsponsor Super Bock. Het voetbalbroekje en de kousen van het Sporting Lissabon derde tenue zijn ook volledig donkergroen.

Ook deze Nike voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Sporting Lissabon 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Goncalves, Ribeiro, Paulinho, Nunes, Palhinha, Vinagre, Sarabia, Nuno Santos, Coates en nog meer spelers.

De nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Portugese voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Sporting Lissabon t-shirts? Check het in deze fanshop! 

Sporting Lissabon 3e shirt 2021-2022

Sporting Lissabon 3e shirt 2021-2022