Sporting Lissabon uitshirts 2020-2021

Sporting Lissabon en kledingsponsor Macron hebben naast het Sporting Lissabon uitshirt 2020-2021 nu ook een alternatief uitshirt of 3e shirt gepresenteerd met de leus #EuSou #AdnSporting. In dit tenue speelt de club uit de Portugese hoofdstad een aantal uitwedstrijden in de Primeira Liga, de beker en Europa League gedurende 2020-2021. Check hier alle details van het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt en 3e shirt. 

Sporting Lissabon uitshirt 2020-2021

Het Sporting Lissabon uitshirt 2020-2021 is dit jaar volledig zwart en wordt gekenmerkt door de print ter hoogte van de linkerschouder. Deze print kriskras strepen is geheel in stijl van de clubkleuren van Sporting Lissabon en is geïnspireerd door de nagels van de een leeuw, de mascotte van de club. Verder is het tenue uitgerust met een zwarte V-hals. Een ander detail bevindt zich nog aan de linkerzijde van het voetbalshirt. Hier is een watermerk van de leeuw uit het clublogo aangebracht. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van kledingsponsor Macron. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van ''Os Leões'' en dit contract loopt in ieder geval nog tot het einde van het seizoen. Het logo van mediagigant NOS staat sinds 2016 op het midden van de voetbalshirts. De club en NOS hebben nog zeker een contract tot de zomer van 2028. Op de achterkant prijkt het logo van subsponsor Super Bock en in de nek is een witte driehoek verwerkt. De linkerborst van het tenue is voorzien van de officiële clubbadge.  Het uittenue van Sporting Lissabon wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant van de achterzijde een dunne groene en witte lijn. Deze kleuren komen ook weer terug op het midden van de kousen. 

Sporting Lissabon 3e shirt 2020-2021

Het Sporting Lissabon 3e voetbalshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en bevat over de linkerkant een print van het clublied van de Portugese club. Verder is het Sporting Lissabon derde shirt uitgerust met groene accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. Deze staan op dezelfde plek als op het uittenue. Het nieuwe Sporting Lissabon derde voetbalshirt wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene kousen. De tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en voor verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sporting Lissabon tenues, die vanaf nu gedragen door spelers als Joelson Fernandes, Jovane Cabral, Nuno Mendes, Sporar, Wendel, Plata en nog meer spelers of check het Sporting Lissabon thuisshirt. 

Sporting Lissabon voetbalshirt bestellen

Het Sporting Lissabon uitshirt en 3e shirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkope Sporting Lissabon t-shirts of hoodies in deze winkels. Directe levering gegarandeerd! 

Het nieuwe Sporting Lissabon shirt bestel je altijd in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Sporting Lissabon 3e voetbalshirt 2020-2021

Sporting Lissabon 3e shirt 2020-2021