Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023

Sporting Lissabon en Nike hebben nu ook het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In juni lanceerden de club en Nike al het Sporting Clube de Portugal thuisshirt en vandaag is het dus de beurt aan het uittenue. Het thema van het nieuwe uittenue is ''Lead The Pride.'' In het uitshirt speelt Sporting Lissabon de Portugese Primeira Liga, beker en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023. Het nieuwe uittenue wordt bovendien door het vrouwenelftal van Sporting Lissabon gedragen dit seizoen.

Sporting Lissabon uit shirt en tenue 2022-2023

''Lead The Pride'' is het tweede hoofdstuk van de campagne en trilogie ''Heart of A Lioness.'' Ieder hoofdstuk staat symbool voor een nieuw voetbalshirt van Sporting Lissabon. Het nieuwe uittenue is geïnspireerd door leeuwinnen die de leiding nemen, trots zijn en de leiders in de groep zijn. Het Nike Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023 is een moderne interpretatie van het Sporting Lissabon thuisshirt en bevat felle details. Het voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale fel gele banen. In deze banen is een speciaal en gradiënt effect verwerkt, dat wordt bewerkstelligd door de diagonale strepen en kleine geometrische vormen. De banen vervagen ook naar de zijkanten. Alle details op het uittenue zijn ook fel geel. Dit is namelijk de kleur van de ronde hals en de band aan de onderzijde van de mouwen. Ook alle logo's op het tenue zijn '''VOLT.'' De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Dit betreft dus een monochrome badge. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: volt/zwart. Ook het logo van BETANO (midden) en Super Bock (achterkant) zijn fel geel. Ook het voetbalbroekje van het Sporting Lissabon uittenue heeft dezelfde kleur en bevat ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn zwart.

Zoals alle Nike tenues zijn de Sporting Lissabon voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Slimani, Sarabia, Nunes, Paulinho, Porro, Palhinha en nog meer spelers. Het tenue wordt ook door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen van Sporting Lissabon gedragen.

Sporting Lissabon voetbalshirt bestellen

Het Nike Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023 kun je helaas alleen bestellen in de officiële clubshop van de Portugese voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Sporting Lissabon producten? Check het dan in deze fanshop!

Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023

Sporting Lissabon uitshirt 2022-2023

 

Sporting Lissabon uittenue 2022-2023