Sporting Lissabon uitshirt 2021-2022

De Portugese kampioen Sporting Lissabon heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike inmiddels ook het Sporting Lissabon uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van trainer Rúben Amorim de Portugese Liga, beker en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. In de poulefase van het miljardenbal neemt de club uit de Portugese hoofdstad het dit jaar op tegen Ajax, Borussia Dortmund en Besiktas. Nike is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van ''Os Leões''. Het Amerikaanse sportmerk volgt sinds dit seizoen Macron op als official supplier van de voetbalshirts, tenues en trainingskleding van de Portugese voetbalclub.

Groen Sporting Lissabon uitshirt 2021-2022

Het Nike Sporting Club de Portugal uitshirt 2021-2022 heeft een standaard template, namelijk het Nike Strike II template. Dit template komt met name tot uiting in de print op de mouwen. De body van het Sporting Lissabon uitshirt is fel groen en verder bevat het uittenue dit seizoen zwarte accenten. De mouwen zijn zwart en bevatten een all-over print van golven en stippen. Ook de ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor alle logo's op het nieuwe tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de Portugese kampioen. Dit betreft een monochrome badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het uittenue, in dit geval groen/zwart. Hoofdsponsor BETANO prijkt in het zwart op het midden van het uittenue. Het online gokbedrijf is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Sporting Lissabon. Beide partijen tekenden een contract voor twee seizoenen. Betano volgt NOS op als shirtsponsor van de Portugezen. De zijkanten van het Sporting Lissabon uittenue bevatten een zwarte zigzagtaping en op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt het logo van subsponsor SUPERBOCK. Het Sporting Lissabon uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de pijpen in het fel groen de logo's van de club en Nike. De kousen van het Sporting Lissabon uittenue zijn ook volledig fel geel met aan de onderkant een zwarte swoosh.

De Sporting Lissabon tenues zijn, zoals alle Nike tenues, uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de voetbalshirts wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Sporting Lissabon uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Goncalves, Nunes, Paulinho, Palhinha, Ribeiro, Coates, Esgaio en nog meer spelers of check het Sporting Lissabon thuisshirt 2021-2022

Sporting Lissabon uitshirt bestellen

De nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van Sporting Lissabon. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Check in de onderstaande webshops andere Sporting Lissabon merchandising. Directe levering!

Bestel de Sporting Lissabon voetbalshirt direct in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Sporting Lissabon uitshirt 2021-2022

Sporting Lissabon uittenue 2021-2022

Detail Sporting Lissabon uittenue 2021-2022