1 juli 2020

Sporting Lissabon thuisshirt 2020-2021

Sporting Lissabon en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Sporting Lissabon thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit de Portugese hoofdstad de Primeira Liga, beker en Europese thuiswedstrijden in het Estádio José Alvalade gedurende 2020-2021. Macron is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de uitrusting van Sporting Portugal. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2014 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021.

Sporting Lissabon thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Sporting Lissabon thuisshirt 2020-2021 heeft weer het iconische design. Het voetbalshirt bevat een design van horizontale witte en groene banen. De groene banen zijn dit jaar uitgerust met een design van hele, dunne, verticale streepjes, welke wat weg hebben van geluidsgolven, geïnspireerd door het geluid dat de fans van Sporting Lissabon maken in het stadion, wanneer Lissabon haar thuiswedstrijden speelt. Dit seizoen bevatten de tenues een witte V-hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Macron in het wit en op de schouders staat het logo van het Italiaanse merk in het groen. De linkerborst is voorzien van het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor NOS. Op de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt prijkt het logo van subsponsor Super Bock. In de nek op de achterkant van het tenue is bovendien de leeuw uit het clublogo verwerkt en aan de binnenkant van de hals bevindt zich een label in de clubkleuren van Sporting Lissabon. Het thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen zijn groen/wit gestreept.

Sporting Lissabon keepersshirt 2020-2021

De club en Macron lanceerden vandaag ook een nieuw keepersshirt. De keepers dragen dit seizoen een grijs en geel keepersshirt met aan de onderkant een design van diagonale strepen die kriskras door elkaar lopen. Beide keeperstenues zijn uitgerust met een ronde hals en de logo's van de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Alle Sporting Lissabon voetbalshirts zijn dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van het keurkorps van trainer Ruben Amorim. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Wendel, Cabral, Mathieu, Bolasie, Sporar, Plata en nog meer spelers.

Sporting Lissabon voetbalshirt bestellen

Het Sporting Lissabon thuisshirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Het nieuwe Sporting Lissabon shirt bestel je altijd in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 

Sporting Lissabon thuisshirt 2020-2021