8 februari 2018

Sporting Kansas City uitshirt 2018-2019

Ook Sporting Kansas heeft, in samenwerking met kledingsponsor adidas, het nieuwe uitshirt voor 2018 en 2019 gepresenteerd. Dit shirt wordt de komende twee jaar gedragen door de Amerikaanse voetbalclub. Tijdens de uitwedstrijden in de Major League Soccer speelt de club van trainer Peter Vermes in dit klassieke shirt. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het shirt. Adidas is kledingsponsor van alle 22 teams in de Amerikaanse competitie. Sporting Kansas City brengt dit jaar geen nieuw thuisshirt uit. Dit betekent dat het elftal ook dit seizoen te bewonderen is in het thuisshirt van 2017.

Sporting Kansas City uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de club uit Kansas is de komende twee jaar voornamelijk zwart van kleur. Op het shirt zijn wel vele ''metallic'' zilveren accenten te vinden. Zo zijn de logo’s van zowel het Duitse sportmerk adidas als het logo van Sporting Kansas City in het zilver op het shirt te zien. Ook het rugnummer op de achterkant van het shirt is in deze metallic zilveren kleur op het shirt gedrukt. Met dit zwarte tenue hoopt de ploeg uit Kansas het sprookje van het kampioenschap in 2013 te kunnen herhalen. Sprookjes maken zou voor ‘’The Wizards’’ geen probleem hoeven te zijn. De bijnaam heeft de ploeg te danken aan The Wizard of Os, waarvan het hoofdpersonage afkomstig was uit de stad Kansas. Op de mouw van het shirt is het logo van de Major League Soccer te zien. Dit logo is ook in de kleur metallic zilver. Opvallend is dat de drie bekende adidas strepen op de schouder van het shirt zijn weggelaten door de kledingsponsor van de club. De kraag van het shirt zorgt voor een mooi klassiek karakter van het shirt. Het gaat hier om een ronde hals met knoopjes. Het shirt wordt gecompleteerd door de shirtsponsor. Bij Sporting KC is het niet vanzelfsprekend dat er een shirtsponsor te vinden is op het shirt. Ivy Investments is de eerste shirtsponsor van de club en staat sinds 2013 op de voorkant van het shirt. Dat betekent dat de eerste 18 jaar dat de club bestond, er geen shirtsponsor te vinden was op de buik van het shirt! Het nieuwe uitshirt van Sporting Kansas City is een evolutie van het shirt van vijf jaar geleden. Toen lanceerde de club samen met adidas het zwarte Argyle tenue met metallic accenten. Dit shirt werd gevolgd door een wit Argyle ontwerp met ook metallic accenten erin. Dit jaar heeft adidas ervoor gekozen om de spelers van de club weer te kleden in een vernieuwd zwart Argyle ontwerp. Natuurlijk is ook bij het Argyle ontwerp van adidas gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie, die zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Hierdoor kunnen Roger Espinoza, Felipe Gutierrez, Ike Opara en alle andere spelers van Sporting KC optimaal presteren.

Het nieuwe Sporting Kansas tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Op het voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas in het zilver, terwijl op de kousen het logo van het Duitse merk adidas staat. Zoals hierboven al aangegeven, speelt de club haar thuiswedstrijden in hetzelfde voetbalshirt als vorig seizoen.

Sporting Kansas City voetbalshirt kopen

Het uitshirt van Sporting Kansas City voor 2018-2019 kan je op dit moment alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2018 zal het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen te koop zijn. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en dit is inclusief de mogelijkheid voor officiële bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd!

Het nieuwe shirt is (binnenkort) te bestellen in deze SHOP!