10 februari 2017

Sporting Kansas City thuisshirt 2017-2018

Sporting Kansas City en adidas hebben de nieuwe shirts voor 2017-2018 gelanceerd middels de campagne: ''WE. TOGETHER.'' In deze nieuwe shirts speelt de Amerikaanse club de Major League Soccer thuiswedstrijden gedurende 2017-2018 in het Children's Mercy Park in Kansas City. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer is adidas ook kledingsponsor van de Amerikaanse club en heeft het Duitse sportmerk ook voor deze Amerikaanse club een shirt met veel speciale details gelanceerd. Benieuwd? Check het hieronder!

Sporting Kansas City thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sporting Kansas City shirt is overwegend licht blauw en bevat dunne witte verticale banen over het shirt. Bovendien is het shirt uitgerust met een klassieke polo kraag. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële MLS badge. Deze Major League Soccer badge is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt van Kansas City. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Boven het logo van de Amerikaanse club staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2000 en 2013. Hoofdsponsor IVY Investments versiert het midden van het nieuwe shirt van Sporting Kansas City. Een speciaal detail is te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Hier staat namelijk de tekst: ''No other club''. De drie adidas stripes staan in het wit alleen op de schouders. Het nieuwe tenue van Sporting Kansas City wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie licht blauwe adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en adidas op de shorts. De kousen zijn overwegend licht blauw met witte horizontale strepen en de initialen van de club: SKC.

Sporting -kc -shirt -2017

Zoals alle tenues van adidas zijn de shirts van Kansas City uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu sterren als Dwyer, Feilhaber, Zusi en andere sterspelers!

Sporting -kansas -city -voetbalshirt -2017

Sporting Kansas City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sporting KC shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Sporting -kc -city -2017-voetbalshirt