Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023

Sporting Kansas City en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe Kansas City uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt Sporting Kansas City de Major League Soccer en beker uitwedstrijden in 2022 en 2023. ''The Wizards'' spelen ook dit jaar de wedstrijden in de Western Conference, waar het vorig seizoen op een derde plek eindigde. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Sporting Kansas City voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Sporting Kansas City uit shirt en tenue 2022-2023

Het Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''State Line 3.0 Kit.'' Het voetbalshirt is een eerbetoon aan het unieke belang van de staatsgrens van Kansas en Missouri voor zowel de stad als de club. Het voetbalshirt is overwegend donkerblauw en bevat een reliëfprint van de getallen 913 en 816. Dit zijn de regionale netnummers van respectievelijk Kansas en Missouri en zijn in de vorm van de grenzen van de staat Kansas op het tenue verwerkt. Verder is het tenue uitgerust met lichtblauwe accenten. De ronde hals bevat een lichtblauwe lijn en ook de adidas strepen op de schouders en een lijn aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het lichtblauw en het midden van het voetbalshirt bevat het logo van hoofdsponsor Compas Minerals in het lichtblauw. Op de linkerborst prijkt de badge van de club, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de MLS kampioenschappen van 2000 en 2013. Het tenue is ook dit jaar weer uitgerust met verschillende details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is een graphic van de historische Rosedale Memorial Arch verwerkt, welke een eerbetoon is aan de burgers die gediend hebben tijdens Eerste & Tweede Wereldoorlog, de Koreaans oorlog en de Vietnamoorlog. Hierin is ook een badmintonshuttle verwerkt. Dit is een verwijzing naar de iconische sculpturen in het Nelsons Atkins Museum of Art. De linkermouw van het Sporting Kansas City voetbalshirt bevat de officiële Major League Soccer badge en deze is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: navy blauw/lichtblauw. De binnenkant van de hals bevat weer de getallen 913 en 816 met het motto: ''Two states. One City. One Club.'' Het Sporting Kansas City uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het Sporting Kansas City uitshirt ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Sporting Kansas City voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Isimat-Mirin, Zusi, Pulido, Salloi, Russell, Espinoza, Fontas, Voloder en nog meer spelers. De club speelt de thuiswedstrijden dit seizoen in het Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022.

Sporting Kansas City voetbalshirt bestellen

Het Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop of in de Verenigde Staten. Andere Major League Soccer voetbalshirt vind je wel in de onderstaande winkels. Deze kun je bestellen voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Sporting Kansas City thuisshirt 2022-2023

Detail Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023

Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023

Sporting Kansas City uitshirt 2022-2023