12 april 2016

Sporting Kansas City pre match top en bedrukking voor 20 jarig bestaan

Speciaal ter ere van het 20 jarig bestaan van de club, draagt de Amerikaanse club Sporting Kansas City de komende weken een speciale bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts en draagt de club unieke warming-up shirts voorafgaande aan de wedstrijden van de club. Deze bedrukking en shirts zijn geïnspireerd door de eerste voetbalshirts van de club, welke gekenmerkt werden door het regenboog design. Om deze reden werden de voetbalshirts van Kansas City destijds ook wel de ''regenboog'' voetbalshirts genoemd. Check hieronder de foto's van de bedrukking en het speciale pre match top. We bespreken beide designs hieronder kort!

De bedrukking op de achterkant van het voetbalshirt is niet grijs, maar bevat alle kleuren van de regenboog in de officiële bedrukking van de namen en nummers van de spelers. Opvallend is dat alleen het rugnummer voorzien is van deze kleuren en de namen van de spelers niet. Het warming-up shirt van Kansas City ter ere van het 20 jarig bestaan van de club is geheel zwart en bevt een ronde hals met witte Adidas strepen over de mouwen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de diagonale banen in de verschillende kleuren van de regenboog over het shirt. Drie van deze banen zijn rood, één geel, één groen en één licht blauw. Verder bevat het shirt aan de onderkant een speciaal detail. Hier staat het getal twintig in deze kleuren. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club. Het logo van de club betreft een vintage logo, welke de club in 1996 had. Destijds was de naam van Sporting Kansas City nog Kansas City Wiz. Shirtsponsor Ivy Funds versiert het midden van het pre-match top van de club. Check hieronder de foto's. Check ook het in februari gepresenteerde uitshirt van Sporting Kansas City voor 2016. 

De speciale bedrukking en het speciale pre match top kan je alleen kopen in de officiële MLS shop of de clubshop! Andere nieuwe voetbalshirts van MLS clubs of Amerikaanse clubs scoor je bij Subside Sports!

Sporting -kansas -city -20-jarig -bestaan -voetbalshirts