5 februari 2019

Sporting Kansas City thuisshirt 2019-2020

De Major League Soccer club Sporting Kansas City heeft in samenwerking met adidas het nieuwe thuisshirt voor 2019 en 2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt spelen ''The Wizards'' de MLS thuiswedstrijden in het Sporting Park gedurende 2019-2020. Bij Sporting Kansas City staat trainer Peter Vermes aan het roer. De club is opgericht in 1995 en won zowel in 2000 als 2013 de MLS Cup. De club heeft dit seizoen alleen een nieuw thuisshirt. Het uitshirt van vorig seizoen wordt namelijk ook dit seizoen door ''The Wiz'' gedragen. Check hieronder alle details van dit nieuwe tenue.

Het nieuwe shirt werd door de club gelanceerd op een speciale ''launch party'' in het historische Nelson Atkins Museum in Kansas City. Het voetbalshirt van de Major League Soccer club is dit jaar weer licht blauw met navy blauwe en grijze accenten. Het shirt bevat een navy blauwe crew neck en ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn navy blauw. Verder bevat de body van het tenue diagonale strepen met een vervagend effect. Deze grijze banen zijn geïnspireerd door het design van de strepen uit het logo van de club. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en sponsor IVY INVESTMENTS prijkt op het midden van het tenue. De mouwen van het voetbalshirt bevatten de officiële Major League Soccer badges en deze zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van Sporting Kansas City: navy blauw/grijs/licht blauw. De onderkant van het tenue bevat een speciale tag met daarin diagonale licht blauwe en navy blauwe strepen. Een ander detail is te vinden op de achterkant van het shirt. In de nek staat namelijk de leus van de Amerikaanse club: ''FOR GLORY. FOR CITY.'' Het thuistenue van Sporting Kansas City wordt compleet gemaakt door een grijs broekje met aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Espinoza, Zusia, Besler, Rubio, Russell en nog meer sterspelers. Check bovendien het uitshirt van 2018-2019.

Helaas is het altijd lastig om aan Major League Soccer voetbalshirts te komen in Europa. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Check het dan in deze winkel of deze winkel!