Sporting Kansas City uitshirt 2020-2021

Sporting Kansas City en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor de seizoenen 2020 en 2021 bekend gemaakt. Dit gebeurde op een speciaal evenement in New York waarbij alle nieuwe Major League Soccer tenues voor 2020 werden gelanceerd. In dit tenue speelt Sporting KC de uitwedstrijden in de MLS gedurende dit en volgend seizoen. De club uit Kansas draagt in 2020 hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Sporting KC eindigde vorig seizoen op een elfde plaats in de Western Conference.

Sporting Kansas City uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Sporting Kansas City uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend donkerblauw en bevat een all-over print van kleine sterretjes over de body van het tenue. Om deze reden heeft het tenue de naam: ''Swiss Dots Kit.''  De bovenkant van het tenue en de mouwen hebben een net iets donkerdere tint. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een brede band. Dit is een kenmerk van het template waarop alle nieuwe MLS tenues voor 2020 zijn gebaseerd. Een ander kenmerk van dit template is de zogenaamde adidas EQT V-hals van het tenue. Deze V-hals is geïnspireerd door de hals van de adidas voetbalshirts mid jaren '90. Een ander kenmerk van het template zijn de drie strepen van adidas. Deze staan niet meer horizontaal op beide mouwen, maar verticaal op de rechter schouder. Op het tenue van Kansas City zijn de strepen zilver. Ook de logo' van adidas en de club op de borst zijn zilver. Boven het embleem van ''The Wizards'' staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee gewonnen MLS Cups in 2000 en 2013. Ivy Investments is sinds 2013 de hoofdsponsor van de Amerikaanse club en prijkt op het midden van de tenues. In de nek aan de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: ''For Glory, for City.'' De mouwen van het tenue zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Dit betreft een speciale badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie en deze badge is ook weer een combinatie van navy en zilver.

Het voetbalbroekje en de kousen hebben dezelfde kleuren als het uitshirt. Deze zijn overwegend donkerblauw met zilveren adidas strepen. De tenues bevatten ook de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pulido, Zusi, Espinoza, Besler, Russell, Busio, Gutiérez, Wan Kamal en andere sterspelers.

Sporting Kansas City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sporting Kansas City voetbalshirt van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze webshops vind je ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel!