8 februari 2016

Sporting Kansas City uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sporting Kansas City uitshirt 2016 en 2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Kansas City de MLS uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Zoals van alle Major League Soccer club is Adidas kledingsponsor van de club uit de Verenigde Staten. Het nieuwe voetbalshirt werd gelanceerd onder het motto ''All for the city.''

Het nieuwe voetbalshirt van Kansas City is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de licht blauwe accenten over het gehele shirt. Zo is het shirt uitgerust met dunne horizontale banen in het licht blauw. Ook de klassieke henley collar van het shirt bevat deze details. De drie strepen van Adidas staan in het licht blauw op de zijkanten van het shirt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas en de adnere borst bevat het embleem van de club uit Kansas. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de twee gewonnen MLS Cups in 2000 en 2013. De mouwen zijn uitgerust met de MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Sporting Park in Kansas City. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met licht blauwe strepen aan de zijkanten. De kousen van het nieuwe tenue bevatten blauwe horizontale banen. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Kansas City. De club zal in hetzelfde thuisshirt spelen als in 2015. Check dit shirt hier.  

Het nieuwe voetbalshirt van DC United kan je vanaf mei/april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere MLS voetbalshirt. Laat daar ook je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking!

Sporting -Kansas -city -uitshirt -2016