21 maart 2018

Spanje uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Spanje uitshirt voor het WK van 2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de RFEF. Dit betekent dat alle uitshirts van de landen waarvan adidas kledingsponsor is, bekend zijn. In dit nieuwe shirt speelt het Spaanse voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het WK in Rusland. Dit shirt wordt onder andere gedragen in één van de uitwedstrijden tegen Portugal, Marokko en Iran in poule B. Het uitshirt wordt door het Spaanse elftal ook gedragen tijdens de wedstrijden in de UEFA Nations Cup en de kwalificatie- en uitwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Adidas en de Spaanse bond hebben al sinds jaar en dag een partnership. Het Duitse sportmerk is sinds de beginjaren '80 kledingsponsor van het nationale elftal en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2026. Meer weten over het uitshirt? Check hieronder de details!

Spanje WK 2018 uit shirt en tenue

Het nieuwe uitshirt van Spanje heeft weer een geheel nieuwe kleur gekregen. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van de shirts, die het Spaanse elftal droeg tijdens het EK van 2012. Dit EK werd door het Spaanse elftal gewonnen. Het shirt is overwegend ''HALO BLUE.'' Dit is een super lichte tint licht blauw, bijna tegen het grijze aan. Bovendien bevat het shirt ook oranje accenten (door adidas ''Bright Red'' genoemd). Deze oranje details zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van adidas. Deze drie strepen bevinden zich alleen over de schouders. Ook de v-hals van het Spanje tenue is uitgerust met een subtiele oranje lijn. Alsof dat nog niet genoeg is, komen de oranje accenten ook nog eens terug in de logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond RFEF (Real Federacion Espanola De Futbol) op de borst. De ster boven het logo van de RFEF heeft ook deze kleur. Nieuw aan het tenue is ook de all-over graphic print over de gehele voorkant van het tenue.  De print is geïnspireerd  door de de shirts van de jaren' 80 en bestaat uit diagonale driehoeken en vierhoeken. De achterkant van het tenue is geheel licht blauw.

Het uittenue van het Spaanse elftal, dat onder leiding staat van bondscoach Lopetegui, wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de onderkant een licht blauwe band. De zijkanten van het broekje zijn uitgerust met oranje strepen van adidas en op de broekjes mogen de logo's van de Spaanse bond en adi natuurlijk niet ontbreken. De kousen van van het uittenue van Spanje zijn licht blauw met aan de bovenkant oranje trademark strepen en op het midden de initialen van de voetbalbond in het oranje. Alle adidas WK 2018 tenues zij uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ramos, Morata, Iniesta, Pique, Isco, Asensio en nog meer sterren. Het nieuwe uitshirt wordt de komende twee jaar gedragen. Pas in maart 2020 wordt het volgende uitshirt gelanceerd.  Spanje debuteert in het nieuwe uitshirt waarschijnlijk in de oefeninterland tegen Duitsland op 23 maart 2018. In november werd overigens al het Spanje thuisshirt voor het WK van 2018 bekend gemaakt.

Spanje WK 2018 voetbalshirt en tenue bestellen

Het nieuwe Spanje WK 2018 uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels en webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het tenue is in ieder geval beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check hier ook het bijbehorende broekje. Deze heeft een prijs van € 35,- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. De voetbalkousen zijn € 18,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt van het Spaanse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Wil je andere producten van het Spaanse elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Spanje shirt in deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

of in DEZE adidas SHOP