13 februari 2018

Spanje uitshirt 2018-2019 uitgelekt

Het nieuwe Spanje uitshirt voor het WK van 2018 is vandaag uitgelekt via onze collega's van footyheadlines.com. Als dit ook echt het nieuwe uitshirt van het Spaanse voetbalelftal wordt, dan speelt Spanje in dit nieuwe shirt de uitwedstrijden tijdens het WK in Rusland. Dit shirt wordt onder andere gedragen in één van de uitwedstrijden tegen Portugal, Marokko en Iran in poule B. Het uitshirt wordt door het Spaanse elftal ook gedragen tijdens de wedstrijden in de UEFA Nations Cup en de kwalificatie- en uitwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Zeker is dat adidas ook komende jaargang weer verantwoordelijk is voor het design van de tenues van het Spaanse elftal. Het Duitse sportmerk is sinds de beginjaren '80 kledingsponsor van het nationale elftal en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2026. Meer weten over het mogelijke uitshirt? Check hieronder de details!

Spanje WK 2018 uit shirt en tenue

Het nieuwe uitshirt van Spanje heeft weer een geheel nieuwe kleur gekregen. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van de shirts, die het Spaanse elftal droeg tijdens het EK van 2012. Dit EK werd door het Spaanse elftal gewonnen. Het shirt is overwegend 'HALO BLUE.'' Dit is een super lichte tint licht blauw, bijna tegen het grijze aan. Bovendien bevat het shirt ook fel rode accenten. Deze felle details zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van adidas. Deze drie strepen bevinden zich alleen over de schouders. Verder bevat de v-hals van het mogelijke, nieuwe uitshirt een subtiele fel rode lijn. De fel rode accenten komen ook terug in de logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond RFEF (Real Federacion Espanola De Futbol) op de borst. De ster boven het logo van de RFEF is bovendien fel rood. Daarnaast lijkt het nieuwe uitshirt van het Spaanse elftal een graphic print te bevatten, welke is geïnspireerd door de de shirts van de jaren' 80. Deze graphic print bestaat uit diagonale driehoeken en vierhoeken.

Het lijkt er bovendien op dat het nieuwe Spanje uittenue compleet gemaakt wordt door een wit voetbalbroekje. Op dit broekje staan ongetwijfeld ook de logo's van de bond en adidas. De kousen lijken wel grijs te worden. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, weten we pas in maart. Dan maakt adidas namelijk alle uittenues van de de verschillende landenteams bekend. Spanje debuteert in het nieuwe uitshirt waarschijnlijk in de oefeninterland tegen Duitsland op 23 maart 2018. In november werd overigens al het Spanje thuisshirt voor het WK van 2018 bekend gemaakt.

Spanje WK 2018 voetbalshirt en tenue bestellen

Het nieuwe Spanje WK 2018 uitshirt kan je vanaf maart 2018 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt van het Spaanse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Wil je andere producten van het Spaanse elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Spanje shirt in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of in DEZE SHOP