3 november 2015

Spanje trainingsshirts 2016-2017

De nieuwe Spanje trainingsshirts voor Euro 2016 zijn officieel gelanceerd door Adidas en de Spaanse voetbalbond. Deze trainingsshirts worden door het nationale elftal van Spanje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het EK van 2016 in Frankrijk. Bovendien wordt het shirt gedragen in de voorbereiding op de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2015-2016. Tijdens deze kwalificatie is Spanje ingedeeld in poule G met Italië, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. De Spaanse voetbalbond en Adidas hebben twee verschillende shirts gelanceerd. Het ene shirt wordt vooral gedragen door de spelers en het andere shirt gedragen door de trainers en staf van het land. Beide trainingsshirts zijn geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land en bevatten speciale details.

Rood Spanje Euro 2016 trainingsshirt

Het rode Spanje trainingsshirt voor Euro 2016 is het trainingsshirt dat de spelers van Spanje dragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017. Dit shirt is geheel rood en bevat zowel blauwe als gele details. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met de drie gele strepen van de Duitse kledingsponsor. De voorgaande seizoenen waren deze drie Adidas trademark strepen te vinden over de schouders en mouwen, maar voor de komende jaren heeft het merk ervoor gekozen deze te plaatsen op de zijkanten. Daarnaast is het shirt uitgerust met een v-hals en bevat de kraag zowel een blauwe als een gele lijn aan weerszijden. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas in het geel. Het merk is sinds 1992 kledingsponsor van de Spaanse voetbalbond en zal dat nog in ieder geval tot 2026 blijven. De andere borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Boven het logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Verder zijn zowel de mouwen als de achterkant van het shirt uitgerust met meshgaatjes, die zorgen voor ventilatie en afvoer van het vocht.

Blauwe Spanje Euro 2016 trainingsshirt

Het blauwe trainingsshirt van Spanje voor 2016-2017 is het shirt dat vooral gedragen wordt door de staf van het nationale elftal van Spanje. Dit shirt heeft vrijwel hetzelfde template als het rode trainingsshirt, maar is helder blauw. Ook dit shirt bevat gele Adidas strepen aan de zijkanten en heeft een v-hals. De logo's van Adidas en de RFEF staan op dezelfde plek als op het rode trainingsshirt. Ook dit shirt is uitgerust met een v-hals en bevat aan weerszijden een gele lijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe Spanje Euro 2016 trainingsshirts, welke gedragen worden door sterren als Ramos, Isco, Morata, Mata, Silva, Fabregas, Alba en Pique. De trainingsshirts bestaan beide voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Adizero of Climacool technologie. Check ook meer info over het nieuwe Spanje Euro 2016 thuisshirt en uitshirt van Spanje.

Spanje trainingsshirt 2016-2017 kopen

De nieuwe Spanje trainingsshirts voor 2016-2017 kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen vanaf nu. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 43,- en voor kinderen € 38,-. Check ook andere beschikbare of goedkopere producten van Spanje in het overzicht hiernaast of hieronder. Laat bovendien je Spanje voetbalshirt voor Euro 2016 bedrukken met de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Spanje trainingsshirt bij Adidas

of in de online Spanje shop

of in deze Spanje shop (inclusief goedkopere t-shirts en trainingskleding)


Rood -spanje -trainingsshirt -2016-2017

Blauw -spanje -trainingsshirt -2016-2017