Spanje trainingsshirt Euro 2020

De Spaanse voetbalbond en adidas hebben afgelopen week ook een tweetal nieuwe trainingsshirts voor het Spaanse voetbalelftal gelanceerd. Deze trainingsshirts draagt ''La Furia Roja'' tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en bovendien in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 in Qatar. De trainingsshirts van Spanje hebben dezelfde kleuren als het nieuwe trainingspak van Spanje. Adidas is verantwoordelijk voor het design van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1992 de kledingsponsor van het Spaanse voetbalelftal.

Spanje training shirt en tenue 2020-2021

De Spanje trainingsshirts zijn dus in twee kleuren uitgebracht. De lichtgroene (dash green) versie wordt met name door de spelers gedragen en de lichtgrijze versie draagt de staf van het nationale elftal. We bespreken het design van het trainingstenue aan de hand van het lichtgroene trainingsshirt. Het shirt van Spanje heeft alle kenmerken van het nieuwe Condivo 20 template. Dit betekent dat de drie strepen van adidas niet meer op de schouders staan, maar verplaatst zijn naar het midden van de mouwen. Op de rechtermouw zijn deze grijs en op de andere mouw donkerblauw. De donkerblauwe tint is ook doorgevoerd in de logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond (RFEF) op de borst. Ook de ster boven het logo van de bond is donkerblauw. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De trainingstenues van het Spaanse voetbalelftal zijn verder uitgerust met een ronde hals. Deze is iets hoger dan we gewend zijn.

Het nieuwe Spanje trainingstenue kun je perfect combineren met het nieuwe trainingsbroekje. Dit short is donkerblauw met aan de zijkanten groene en grijze adidas strepen. Op de broekjes staan natuurlijk ook de logo's van de bond en adidas. Adidas heeft de nieuwe trainingskleding van Spanje uitgerust met een nieuw systeem. Deze technologie wordt de adidas AeroReady technologie genoemd. Deze technologie maakt de stof van het tenue vochtabsorberend en zorgt bovendien voor verkoeling en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de twee nieuwe trainingstenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ramos, Cazorla, Isco, de Gea, Rodrigo, Asensio, Thiago, Olmo en andere spelers. Check bovendien het Spanje Euro 2020 voetbalshirt.

Spanje trainingsshirt EK 2020 kopen

Het grijze en lichtgroene Spanje trainingsshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 39,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere Spanje producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Spanje trainingsshirt in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Spanje trainingsshirt 2020-2021