6 november 2017

Spanje keepersshirt 2018-2019 gelanceerd

Het nieuwe keepersshirt van het nationale elftal van Spanje is officieel gelanceerd door de Spanjaarden en adidas. Dit betreft het tenue dat door bijvoorbeeld de Gea wordt gedragen tijdens het van WK 2018 in Rusland. Bovendien wordt het nieuwe voetbalshirt door de keepers gedragen tijdens de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt van Spanje heeft een verfrissend uiterlijk gekregen! Check hieronder alle details van dit uiterlijk en het nieuwe keeperstenue.

Groen Spanje keeper shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe keepersshirt van Spanje is gebaseerd op het adidas adiPRO18 template. Dit is het template dat het Duitse sportmerk gebruikt voor alle keeperstenues van de WK teams waarvan het kledingsponsor is. Dit betreft onder andere de keeperstenues van landen als België, Duitsland, Argentinië, Colombia en Mexico. Het shirt van De Gea heeft een opvallend en verfrissend design. Het shirt is gecombineerd in de kleuren ‘Aero groen’ en ‘Power groen’ en wordt gekenmerkt door de graphic print over de body van het shirt. De voorkant van het keeperstenue wordt vooral gekenmerkt door de flitsende horizontale strepen in verschillende diktes. De breedtes verschillen per horizontale lijn van elkaar. De mouwen hebben een wat donkerdere tint groen en verder bevat het keepersshirt van Spanje een v-hals. De drie strepen van adidas op het nieuwe keepersshirt zijn zwart en dit geldt ook voor het adidas logo op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de Spanjaarden, met daarboven 1 ster. Boven het logo van Real Federación Española de Fútbol (RFEF) prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Spanje tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het nieuwe tenue van de keepers van Spanje wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook weer de logo’s van adi en de RFEF. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Spanje thuisshirt voor 2018-2019.

Spanje keepersshirt bestellen

Het nieuwe keepersshirt van Spanje voor 2018-2019 kan je per direct kopen in de onderstaande webshops. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor volwassenen € 94,95. In deze online winkels kan je het Spanje keepersshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Spanje kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Spanje shirt altijd in deze SHOP!