19 maart 2018

Servië uitshirt 2018-2019

Zojuist is het nieuwe uitshirt van Servië voor het WK 2018 in Rusland gelanceerd. Het is het eerste shirt dat is ontworpen door de nieuwe kledingsponsor Puma. Het Duitse merk is voor het eerst op het shirt van Servië te zien tijdens de oefenwedstrijd tegen Marokko op 23 maart. 27 maart is het nieuwe uitshirt van Servië voor het eerst te zien tijdens de uitwedstrijd tegen Nigeria, ook hier gaat het om een oefenwedstrijd. Het nieuwe shirt van Servië wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden voor de kwalificatie van Euro 2020, maar ook tijdens de oefenwedstrijden die uit gespeeld worden en tijdens de uitwedstrijden in de UEFA Nations League. Maar het ver uit belangrijkste toernooi waar dit nieuwe uitshirt te zien is, is tijdens de uitwedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal. Tijdens de loting is Servië gekoppeld aan niemand minder dan Brazilië, ook Zwitserland en Costa Rica zijn de tegenstanders van Servië in Poule E. Benieuwd naar het shirt waarin Servië haar uitwedstrijden gaat spelen? Check de details hieronder!

Servië uit shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe uitshirt van Servië is wit van kleur. Dit is niet bijzonder want ook het uitshirt van Zwitserland, Senegal en Uruguay zijn wit van kleur. Puma heeft er namelijk voor gekozen om alle uitshirt van de landen waar zij de kledingsponsor van zijn wit te maken. De kraag van het shirt is rond en er loopt een erg stijlvolle rode rand langs de kraag. Deze rode rand komt ook terug bij de mouwen van het shirt. Over de mouw loopt een rode rand, deze stop op het moment dat de schouder bereikt wordt. In deze rode baan op de mouw, is het logo van Puma terug te vinden. Ook de biezen van de mouwen hebben een rode rand. Over het midden van het shirt loopt een verticale baan. Deze verticale baan is in rood, blauw en wit. Eigenlijk loopt de vlag van het land uit de Balkan dus in een verticale baan over het shirt. Deze verticale baan wordt wel onderbroken door het nummer van de desbetreffende speler. In het midden van het shirt net onder de borst is namelijk in het rood het nummer van de speler te vinden. Op de rechterkant van het shirt prijkt voor het eerst in de geschiedenis van Servië het logo van kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is vanaf deze week namelijk de shirtsponsor van Servië. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Servische voetbalbond te vinden. Servië heeft een erg goede kwalificatie gespeeld voor het WK in Rusland. Servië werd namelijk 1e in een poule met onder anderen Ierland, Wales en Oostenrijk. Topscorer van Servië in de kwalificatie was Aleksandar Mitrovic. Hij maakte in de poulefase 6 doelpunten. Ook oud-Eredivisie speler Dusan Tadic had een groot aandeel in de kwalificatie voor het WK, hij gaf namelijk 7 assists. Op de achterkant van het shirt is de vlag van Servië terug te vinden. Deze vlag staat vlak onder de achterkant van de kraag. Natuurlijk is ook dit shirt van Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie zodat de spelers van Servië optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in Rusland. Het uittenue van Servië wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Tijdens de oefenwedstrijden in maart zijn spelers als Mitrovic, Tadic, Sulejmani, Matic, Ljalic, Djuricic, Kolarov, Ivanovic en al hun teamgenoten te bezichtigen in het nieuwe uitshirt van het land. Check ook het WK 2018 thuisshirt van Servië.

Servië WK voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Servië is vanaf deze week te bestellen in de onderstaande online shop. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 84,95. De maten waarin de tenues beschikbaar is, zijn: S, M, L, XL, XXL. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Ook kun je natuurlijk het shirt laten bedrukken met de naam en rugnummer van jouw Servische held. Wil je andere fanartikelen hebben Servië? Bekijk dan de artikelen hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het Servië voetbaltenue in deze winkel of

in deze winkel  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)