Servië uitshirt 2022-2023

De Servische voetbalbond en kledingsponsor Puma hebben deze week het nieuwe Servië uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Servische voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalifcatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024, alsook de Nations League wedstrijden. Tijdens het WK in Qatar speelt het team van bondcoach Dragan Stojković tegen Brazilië, Zwitserland en Kameroen. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe Servië tenue. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2018 de kledingsponsor van ''Orlovi'' (de adelaars).

Servië uit shirt en tenue 2022-2023

Het Servië uitshirt 2022-2023 heeft, evenals alle nieuwe uitshirts van de landenteams van Puma, het standaard template. Het idee doet denken aan het Total90 template van Nike in 2004 en het adidas Teamgeist template van 2006. Destijds gebruikten deze merken ook een standaard template voor alle tenues van het desbetreffende seizoen. Toch is het concept van Puma wat creatiever. Het Servië uitshirt is volledig wit en bevat op het midden een vlak met een gouden omranding. Dit vlak is geïnspireerd door het stadswapen bij het Prince Mihailo Monument in Belgrado. In het vlak staan de borstnummers van de spelers. De bovenkant van dit vlak bevat het logo van de Service voetbalbond (Fudbalska reprezentacija Srbije) met daarin het logo van het koninkrijk Servië. Dit logo wordt gekenmerkt door de tweekoppige adelaar. Boven het logo staat het Puma no1 logo in het goud. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de iconische Puma cat. Het logo van Puma staat ook op de mouwen. Het Servië uittenue bevat ook een all-over print van kruizen, geïnspireerd door het schild uit het logo van de voetbalbond. Het uitshirt is verder uitgerust met een combinatie van een rechte en diagonale hals. Het rechte gedeelte bevat een horizontale gouden lijn. Het Servië uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met gouden accenten. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn wit en bevatten een design va gouden lijnen. Op de kousen staan ook uitingen van de voetbalbond en Puma.

Zoals alle Puma tenues zijn de Servië voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts alleen de Dry Cell technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en zijn bijna geheel naadloos. De Ultraweave voetbalshirts zijn ook uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij zich nog meer focussen op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Puma Dry Cell technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Puma Servië uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tadić, Jović, Kostić, Milinković-Savić, Mitrović, Vlahović, Gudelj en andere spelers en check ook het Servië thuisshirt 2022-2023.

Servië uitshirt bestellen

Het nieuwe Servië uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 35,- en de kousen zijn € 17,50. In deze winkels kun je de Servië tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Servië uitshirt in deze Servië fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Servië uitshirt 2022-2023

Servië uitshirt 2022-2023

Servië uitshirt 2022-2023

Servië uitshirt 2022-2023