Servië thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe Servië thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door Puma en de nationale voetbalbond. In het nieuwe voetbalshirt speelt het Servische voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Dit voetbalshirt wordt bovendien gedragen in de Nations League thuiswedstrijden. Tijdens het WK speelt Servië in poule G op tegen Brazilië, Zwitserland en Kameroen. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Servië voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Servië WK 2022 voetbalshirt

Het Servië thuisshirt 2022-2023 heeft een elegante en koninklijke look! In het voetbalshirt zijn namelijk gouden accenten verwerkt. Het tenue heeft bovendien alle kenmerken van het Puma Ultraweave template. Het Servië thuisshirt heeft dit jaar een heldere kleur rood en de gouden accenten komen terug in de brede band aan de onderkant van de mouwen, het vlak aan de binnenkant van de V-hals en een vlak in de nek. Ook alle logo's op het tenue bevatten gouden details. De rechterborst is uitgerust met het Puma logo. Dit betreft het logo dat het Duitse sportmerk vooral in de jaren '90 op de voetbalshirts gebruikte. Dit logo bestaat uit het woordmerk en de iconische cat. Op de mouwen staat alleen de Puma cat. De linkerborst bevat de badge van de Servische voetbalbond, de ФСС / Fudbalski savez Srbije (FSS). Dit betreft een nieuwe badge. Dit logo wordt gekenmerkt door de tweekoppige adelaar uit het wapen van het land met daarboven de naam van het land. Het Servië tenue bevat verder een all-over print van kruizen, geïnspireerd door het schild uit het logo van de voetbalbond. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de naam van het land: SERBIA. Het Servië thuistenue wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden band. Op de broekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen zijn ook rood met aan de bovenkant een gouden band.

Zoals alle Puma voetbalshirts zijn de Servië voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste performance technologieën van het Duitse sportmerk. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Puma Ultraweave technologie en de replica/stadium voetbalshirts alleen met de Puma Dry Cell technologie. Deze authentic voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen ze nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Dry Cell technologie is in beide tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Servië thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tadic, Kostic, Vlahovic, Mitrovic, Jovic, Milenkovic, Gudelj, Duricic en check ook het Servië uitshirt 2022-2023

Servië voetbalshirt bestellen

Het Servië thuisshirt 2022-2023 kun je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,50. In deze webshops vind je ook nog andere Servië producten. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Servië thuisshirt in deze Servië fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Servi

Servië thuisshirt 2022-2023

Servi