29 september 2016

Servië voetbalshirts 2016-2017

Het nationale elftal van Servië heeft nieuwe voetbalshirts. In deze nieuwe shirts speelt Servië de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Servië is ingedeeld in een poule met Wales, Oostenrijk, Ierland, Moldavië en Georgië. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Servië gelanceerd. Deze nieuwe shirts worden voor het eerst gedragen in de kwalificatiewedstrijden begin oktober. We bespreken beide nieuwe shirts hieronder.

Servië thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Servië thuisshirt voor 2016-2017 is rood en bevat witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Umbro prijkt in het wit op de rechter borst. Het Engelse voetbalmerk verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van het land. De andere borst bevat het embleem van de voetbalbond van het land: / Fudbalski savez Srbije (FSS ). Verder bevat het shirt weinig opvallende elementen, behalve dat het wapen van het land verwerkt is op de achterkant van het shirt, net onder de kraag. Het nieuwe Servië tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details.

Servië uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Servië uitshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat rode accenten. De rode accenten komen allereerst terug in het binnenstuk van de v-hals. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen uitgerust met een subtiele rode lijn en dit geldt ook voor een lijn aan de zijkanten van het shirt. Ook  de dubbele diamant van Umbro op de rechter borst is rood. De linker borst staat ook op dit shirt op de linker borst. Het nieuwe tenue van Servië wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues waarin vanaf nu sterren als Gudelj, Matic, Suljemani, Rajkovic, Djuricic en andere sterren zullen schitteren.

Servië voetbalshirt kopen

De nieuwe Servië voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf oktober/november kopen in de onderstaande online shops. De prijs van de nieuwe shirts is voor volwassenen ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Servië ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare Servië producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Servië shirt in deze SHOP!

Umbro -servie -voetbalshirts -2016-2017