Servië uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Servië uitshirt is vandaag tegelijkertijd met het thuisshirt gelanceerd door de Servische voetbalbond en Puma. In dit tenue speelt het ?Servische voetbalelftal de wedstrijden in de periode 2020-2021 op vreemde bodem. Het is nog even de vraag of Servië in dit tenue speelt tijdens Euro 2020 (in 2021). Hiervoor dient het land zich nog via de play-offs te plaatsen. Mocht dat niet lukken dan speelt het Servische voetbalelftal in deze tenues de interlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021, inclusief de wedstrijden in de Nations League. 

Servië uit shirt en tenue 2020-21 

PUMA is sinds het WK van 2018 kledingsponsor van het Servische voetbalelftal en de andere vertegenwoordigende elftallen van het land en is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor de tenues van het nationale elftal dat onder leiding staat van bondscoach Ljubiša Tumbaković. Het uitshirt is dit jaar overwegend wit en bevat een brede taping over de mouwen.  De taping is uitgerust met een authentiek Servisch textielpatroon, welke een eerbetoon is aan de energiepionier en nationale held Nikola Tesla. De uit Smiljan afkomstige elektrotechnicus en natuurkundige wordt gezien als één van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden en is vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator en de wisselstroomelektromotor. De print op het tenue past perfect in het thema dat Puma gebruikt voor alle tenues van 2020-2021: ''Crafted from Culture.''

Het nieuwe Servië uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals met een knoopje. De kraag van het shirt is evenals de T7 taping overwegend paars. Hetzelfde geldt voor het Puma logo op de rechterborst. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt ook weer op beide mouwen van het tenue. Op de rechtermouw is het logo fel geel. Deze twee kleuren komen ook weer terug in het embleem van de Servische voetbalbond, de Fudbalski Savez Srbije (FSF) op de andere borst. Het nieuwe Servië uitshirt wordt dit seizoen compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het tenue. Alle tenues van Puma zijn dit seizoen weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en voor verkoeling. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe uitshirts van het Servische voetbalelftal, welke vanaf nu tot maart 2022 gedragen worden door spelers als Tadic, Jovic, Milinkovic, Mitrovic, Matic, Kolarov en Kostic.

Servië voetbalshirt bestellen

Het Servië 2020-2021 uitshirt van Puma kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkel kun je het tenue van Servië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien goedkope t-shirts en andere merchandising van het land. Directe levering!

Bestel je Servië uitshirt altijd in deze SHOP

of de Servië fanshop

Servië uittenue 2020-2021