17 mei 2018

Servië thuisshirt 2018-2019

Vandaag heeft de Servische voetbalbond in samenwerking met kledingsponsor Puma het nieuwe thuisshirt voor het WK voetbal in Rusland officieel gelanceerd. Puma staat dit jaar voor het eerst op het shirt van Servië. Dit is een goed moment. Servië heeft zich namelijk geplaatst voor het WK voetbal van 2018 in Rusland. Hier neemt Servië het op tegen favoriet Brazilië en ook tegen Zwitserland en Costa Rica. Deze wedstrijden worden gespeeld in groep E. Het nieuwe thuisshirt van Servië is niet alleen te zien tijdens het WK. De UEFA heeft een nieuw toernooi opgezet. Dit toernooi heet de UEFA Nations League. Servië is ingedeeld in een groep met Roemenië, Montenegro en Litouwen. Ook tijdens deze thuiswedstrijden in deze competitie gaan we Servië in het nieuwe thuisshirt zien. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Servië? Check het hieronder!

Servië thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Servië is het Duitse sportmerk Puma. Deze verantwoordelijkheden zijn door Puma overgenomen van het Engelse merk Umbro. Het thuisshirt van Puma is al vele jaren rood van kleur. Het nieuwe thuisshirt van Puma is dan ook weer rood van kleur. Het shirt wordt echter wel versierd door witte details. De kraag van het shirt is rond. Om deze hals loopt een subtiele witte rand. Op de achterkant van het shirt, is in de kraag de vlag van Servië te zien. Over de mouwen van het shirt loopt een witte baan. In deze baan is ook het logo van Puma te zien. Deze springende poema is rood van kleur. De biesjes van de mouwen zijn ook wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma. Dit logo is wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Servische voetbalbond. Servië heeft één keer eerder deelgenomen aan het WK voetbal. Dit was in 2010. De enige wedstrijd die de Serven dat jaar wonnen was tegen niemand minder dan Duitsland. Ondanks een zware kwalificatie plaatste Servië zich voor het WK door een eerste plaats in de poule. Dankzij een sterke kwalificatie lieten de Serven onder anderen Wales, Oostenrijk en Ierland thuis.

Het nieuwe thuistenue van Servië wordt gecompleteerd door een rode broek, met een witte strip op de zijkant van de broek en rode voetbalkousen. De broek is uitgerust met de logo’s van zowel Puma als de Servische voetbalbond. Puma maakt bij al haar tenues gebruik van de zogeheten Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat Tadic, Kostic, Mitrovic en al hun teamgenoten optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in Rusland

Servië voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Servië is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Dit is inclusief de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking. Dit is de bedrukking die de spelers ook dragen tijdens het WK voetbal in Rusland. Je kan je eigen naam en nummer achterop het shirt zetten, of de naam en het nummer van je favoriete Servische voetballer. Ben je opzoek naar goedkopere producten van het Servisch nationaal voetbalelftal? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Servië voetbalshirt in deze online shop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)