19 februari 2016

Seattle Sounders voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Seattle Sounders voor 2016 en 2017 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club uit de Verenigde Staten. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2016. Thuishaven van Seattle Sounders is CenturyLinkField. De club en kledingsponsor Adidas, welke de kleding van alle MLS teams verzorgt, hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de Amerikaanse club gelanceerd.

Seattle Sounders thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Seattle Sounders thuisshirt voor 2016 en 2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de groene en blauwe kleurencombinatie. Het shirt is overwegend groen en bevat blauwe mouwen. De Adidas trademark strepen die over de zijkanten van het voetbalshirt lopen zijn bovendien blauw. De mouwen worden weer afgesloten door een groene bies en de v-hals van het shirt is een combinatie van groen en blauw. De mouwen van het voetbalshirt van Seattle Sounders zijn uitgerust met de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van Seattle Sounders: groen en blauw. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas. Hoofdsponsor XBOX versiert het midden van het shirt. Voor het materiaal van het voetbalshirt is een speciaal materiaal gebruikt, waarin de S van Seattle Sounders is verwerkt. Dit is gebaseerd door MT. Rainier. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt nog een speciaal label met daarin het wapen van de stad Seattle verwerkt. Het nieuwe tenue van Seattle Sounders wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met groene details. Ook de kousen van het tenue hebben deze kleuren.

Seattle Sounders 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e voetbalshirt van Seattle Sounders voor 2016 heeft ook een opvallend design. Dit shirt is overwegend donker blauw (pacific blue) met licht blauwe flitsende stippen over het gehele shirt verwerkt. Dit design is geïnspireerd door Puget Sound, welke onder andere de naamgever is van de club. De licht blauwe accenten komen ook terug in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat in de nek de naam van de club en de logo's van de club, Adidas en XBOX staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De MLS badge op de mouwen is geheel in stijl van de kleuren van het shirt en is een combinatie van licht blauw en oceaan blauw. Het nieuwe tenue van Seattle Sounders wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen met licht blauwe details. Check hieronder de foto's van beide nieuwe tenues van de club.

De nieuwe Seattle Sounders voetbalshirts 2016 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts van andere MLS clubs. Inclusief officiële bedrukking!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Seattle -Sounders -thuis -shirt -2016Seattle -sounders -uitshirt -2016