Seattle Sounders thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Seattle Sounders thuisshirt voor 2020-2021 is vandaag bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt Seattle Sounders de Major League Soccer thuiswedstrijden in het CenturyLink Field gedurende 2020 en 2021. De club van trainer Brian Schmetzer won vorig seizoen de MLS Cup en verdedigt dit seizoen dus de titel. Adidas is van alle clubs in de Major League Soccer kledingsponsor en dus ook verantwoordelijk voor het design van het Seattle Sounders thuistenue.

Seattle Sounders thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Seattle Sounders thuistenue voor 2020-2021 is zoals altijd overwegend groen en wordt gekenmerkt door de groene, horizontale banen over het tenue. De banen hebben twee tinten groen en hebben ook nog een speciaal ''brushed'' effect. Dit design zagen we eerder terug bij het Hongarije Euro 2020 voetbalshirt  en is geïnspireerd door de Puget Sound, een zeearm van de Stille Oceaan. Verder is het tenue uitgerust met een EQT V-hals. Deze blauwe V-hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas vooral gebruikte in de voetbalshirts van de jaren '90. Het jaren '90 design komt ook weer terug in het design van de drie adidas strepen op de rechterschouder. Waar de drie strepen van adi de laatste seizoenen vooral verticaal op de zijkanten of horizontaal op de schouders (en mouwen) van het tenue stonden, staan deze nu alleen verticaal op de linkerschouder. De mouwen bevatten aan de onderkant ook nog een brede, blauwe band. Het adidas performance logo staat in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van de club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de MLS Cup in 2016 en 2019. Op het midden van het tenue staat sponsor Zulily. De online retailer is sinds 2019 de hoofdsponsor van de Amerikaanse club. De linkermouw van het tenue bevat de officiële MLS badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het tenue en betreft bovendien een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. De achterkant van het tenue bevat de Cascadia vlag. Daarnaast bevat de onderkant van het tenue een speciale tag met daarin geluidsgolven, verwijzend naar de naam van de club. 

Het Seattle Sounders thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met groene adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. De nieuwe Seattle Sounders tenues zijn door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een betere verkoeling en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kelvin Leerdam, Kim Kee-Hee, Lodeiro, Ruidiaz, Roldan, Svensson en andere spelers. De club draagt komend seizoen hetzelfde uitshirt als vorig seizoen.

Seattle Sounders voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Seattle Sounders thuisshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels vind je ook nog meer MLS tenues en kun je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het nieuwe Seattle Sounders voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Seattle Sounders voetbalshirt 2020-2021