13 november 2019

Hongarije thuisshirt 2020-2021

Adidas en de Hongaarse voetbalbond hebben deze week het nieuwe tenue van Hongarije officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt het Hongaarse voetbalelftal de Euro 2020 wedstrijden (als het zich plaatst) en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit tenue speelt het keurkorps van bondscoach Marco Rossi dus ook de wedstrijden in de Nations League. 

Hongarije thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Hongarije voetbalshirt voor 2020-2021 haalt haar inspiratie uit de Donau, welke door het land en de ook door de hoofdstad Boedapest stroomt. Het voetbalshirt is natuurlijk ook geheel in stijl van de kleuren van de Hongaarse vlag. Het thuisshirt is namelijk rood en wordt gekenmerkt door de horizontale golven over de body van het tenue. Deze golven staan symbool voor het stromende water van de Donau. Verder bevat het tenue een brede V-hals in de twee andere andere kleuren van de vlag: groen en wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een brede rode band. De drie strepen van adidas zijn door het Duitse sportmerk aan de zijkanten van het tenue geplaatst en zijn wit. Op het midden van de borst prijkt het logo van adi. Het merk verzorgt sinds mid jaren '90 de tenues van het land dat zowel in 1938 als in 1954 de WK finale verloor. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het embleem van de voetbalbond, de Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Op de linkerborst van het tenue prijkt het wapen van het land. De achterkant van het tenue is geheel rood en bevat aan de bovenkant de naam van het land in het Hongaars: ''Magyarország." Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de shorts van het nieuwe Hongarije tenue staan ook weer de logo's van de Hongaarse bond en adidas. De voetbalkousen van het Hongarije thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant groene adidas strepen.

Zoals alle Euro 2020 tenues van adi zijn de nieuwe Hongarije tenues uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie. Dit is de opvolger van de Climalite technologie, maar heeft hetzelfde effect. Het zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Hongarije tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dzsudzsák, Szalai, Sallai, Kleinheisler, Nagy en andere sterspelers of check het Hongarije uitshirt 2021-2022

Hongarije voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hongarije Euro 2020 tenue kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M,, L, XL en XXL) & voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In de onderstaande webwinkels kun je het  voetbalshirt van Hongarije ook laten bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers ook op het tenue dragen. Of check goedkope Hongarije producten. Directe levering gegarandeerd.

Bestel je Hongarije voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Hongarije Euro 2020 voetbalshirt

Hongarije voetbalshirt 2020-2021

Hongarije thuisshirt 2020-2021