Het nieuwe Hongarije thuisshirt Euro 2016 is officieel gelanceerd door adidas en de Hongaarse voetbalbond MLSZ. De fans van het nationale elftal konden uit twee designs kiezen die Adidas gemaakt heeft voor het voetbalshirt. Uiteindelijk is de keuze gevallen op dit voetbalshirt. In dit voetbalshirt speelt Hongarije de Euro 2016 thuiswedstrijden en de WK2018 kwalificatie- en oefenwedstrijden in eigen land gedurende 2016-2017. Op het EK is Hongarije ingedeeld in poule F met Portugal, Ijsland en Oostenrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule B met Portugal, Zwitserland, Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Het Hongarije thuisshirt Euro 2016 thuisshirt is gebaseerd op het Adidas Mi Morona 15 teamwear shirt.

Hongarije thuistenue 2016-2017

Het design van het nieuwe Hongarije thuisshirt 2016-2017 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de groene en witte accenten over het shirt. De groene accenten komen terug in een band aan de onderkant van het shirt en op het midden van de mouwen. Verder bevat het shirt v-hals met daaronder een witte band en over de schouders en mouwen witte trademark strepen van Adidas. De rechter borst van dit shirt bevat het logo van Adidas. De andere borst van dit shirt bevat het logo van de Hongaarse voetbalbond Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Dit houdt in dat de keuze van de Hongaarse voetbalsupporters niet gevallen is op het shirt met de witte verticale krijtstrepen. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt waarin sterren als Dzudzsak, Gera, Szalai en Nemeth schitteren tijdens het EK van 2016. Bekijk ook het Hongarije uitshirt 2016-2017

Hongarije voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hongarije voetbalshirt 2016-2017 kan je binnenkort kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt zal tussen de € 80 en € 85,- voor volwassenen zijn en € 65,- voor kinderen. Bovendien is het dan ook mogelijk het shirt te voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer! Wil je andere of goedkopere Hongarije producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!



Koop het nieuwe Hongarije voetbalshirt in deze shop!

Hongerije Thuisshirt 2016-2017