24 maart 2021

Hongarije uitshirt 2021-2022

De Hongaarse voetbalbond en adidas hebben vandaag het nieuwe adidas Hongarije uitshirt 2021-2022 gelanceerd. In dit tenue speelt het keurkorps van bondscoach Marco Rossi de Euro 2020 uitwedstrijden. In poule F staat Hongarije een zware opdracht te wachten. Om de achtste finales te bereiken dient het land namelijk af te rekenen met Portugal, Frankrijk en Duitsland. Het nieuwe uitshirt wordt door het nationale elftal ook gedragen tijdens de uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar.

Wit Hongarije voetbalshirt 2021-2022

Het Hongarije uitshirt 2021-2022 is gecreëerd middels het zogenaamde adidas MiTeam template. Bij dit standaard template hebben clubs en voetbalbonden zelf de keuze om de kleuren in te vullen. Het Hongarije uitshirt is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land, dat pas voor de vierde keer in de historie deelneemt aan het EK. Het voetbalshirt is wit en bevat ook de andere kleuren van de nationale vlag: rood en groen. De V-hals en de adidas strepen op de schouders zijn rood en de side panels aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn groen. De groene band loopt bovendien door naar de onderkant van de mouwen, waarin ook een subtiele rode lijn te vinden is. Ook alle logo's op het nieuwe Hongarije uittenue zijn rood. De rechterborst bevat het adidas performance logo en op de linkerborst prijkt een speciale badge. Dit betreft namelijk het wapen (de coat of arms) van het land. Op het midden van de borst is de officiële badge van de voetbalbond, de Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), aangebracht.

Het broekje van het nieuwe Hongarije uittenue 2021-2022 is geheel groen met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een rode band met daarin groene adidas strepen. Het gehele tenue is door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Hongarije uitshirt, welke vanaf nu tot en met de herfst van 2022 gedragen wordt door spelers als Szoboszlai, Szalai, Dzsudzsak, Nikolic, Nego, Nagy, Sallai en andere spelers en check ook het Hongarije thuisshirt 2020-2021. In het thuistenue werkt de selectie de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2021 af.

Hongarije voetbalshirt bestellen

Het adidas Hongarije uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95 en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Hongarije voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Hongarije uitshirt 2021-2022

Hongarije uittenue 2021-2022