Het Hongarije uitshirt Euro 2016 is gelanceerd door adidas en de Hongaarse voetbalbond MLSZ. De fans van het nationale elftal mochten de afgelopen tijd kiezen uit twee designs die Adidas heeft gemaakt voor het nieuwe uitshirt van het nationale elftal. Uiteindelijk is de keuze dus gevallen op het zojuist gelanceerde Hongarije uitshirt Euro 2016. Dit betekent dat de keuze niet is gevallen op het voetbalshirt met de verticale krijtstrepen. In het nieuwe voetbalshirt van Hongarije speelt het land de Euro 2016 uitwedstrijden en de uitwedstrijden tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018. Tijdens het EK is Hongarije ingedeeld in poule F met Portugal, Ijsland en Oostenrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule B met Portugal, Zwitserland, Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Het design van het nieuwe Hongarije uitshirt Euro 2016 is gebaseerd op het Adidas Mirona 15 template.

Hongarije uittenue 2016-2017

Het nieuwe Hongarije uitshirt 2016-2017 is geheel in stijl van de kleuren van de Hongaarse vlag: rood/wit/groen. Het shirt heeft een witte kleur als basiskleur en bevat verder rode trademark strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Verder is het shirt voorzien van een v-hals met daaronder rode accenten. De groene accenten komen terug in de baan aan de onderkant van het shirt en in een baan op de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas in het rood en de andere borst bevat het logo van de Hongaarse voetbalbond Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Check hieronder het design van het Hongarije uitshirt 2016-2017 waarin sterren als Dzudzsak, Gera, Szalai en Nemet schitteren tijdens het EK van 2016. Check ook het Hongarije thuisshirt 2016-2017.

Hongarije voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hongarije voetbalshirt 2016-2017 kan je binnenkort kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt zal tussen de € 80 en € 85,- voor volwassenen zijn en € 65,- voor kinderen. Bovendien kan je dan het Hongarije shirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer! Wil je andere of goedkopere Hongarije producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Hongarije voetbalshirt in deze shop!

Hongerije Uitshirt 2016-2017