4 september 2018

Hongarije voetbalshirts 2018-2019

Hongarije speelt vanaf nu ook in nieuwe voetbalshirts. De nieuwe tenues van het Hongaarse elftal zijn vandaag officieel gelanceerd door de Hongaarse voetbalbond en kledingsponsor adidas. In deze nieuwe tenues speelt het Hongaarse elftal de UEFA Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. In de UEFA Nations League neemt Hongarije het op tegen Finland, Estland en Griekenland. De voetbalbond en adidas lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt! Check hieronder de details van beide tenues.

Hongarije thuisshirt 2018-2019

Het Hongarije thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door een legendarisch voetbalshirt uit de historie van het nationale elftal. Dit betreft het tenue waarin het Hongaarse tenue de finale van het WK van 1954 speelde in Zwitserland. In het Wankdorfstadion in Bern nam Hongarije het op tegen West-Duitsland. Hoewel Hongarije met 2-0 leidde na acht minuten ging de wedstrijd met 3-2 verloren. Sterren van dit elftal waren Puskas, Czibor, Buzasnzky, Kocsis en Toth.

Het nieuwe thuisshirt van het Hongaarse elftal heeft dezelfde donker rode kleur als in 1954 en heeft verder de kenmerken van het adidas Condivo 18 template. Het shirt bevat dunne,flitsende, horizontale banen. Deze banen hebben verschillende diktes en tinten rood en lopen naadloos in elkaar over. Verder is het tenue ook uitgerust met zwarte en witte details. De ronde hals is overwegend wit met een subtiele, zwarte rand. Dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De schouders bevatten drie witte adidas trademark stripes. Het logo van adidas staat op het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de Hongaarse voetbalbond, de Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) en de andere borst bevat het logo dat de voetbalbond had bij de oprichting in 1901. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een tekst: Magyarország, wat niets anders dan Hongarije betekent. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode adidas strepen en de kousen zijn ook een combinatie van rood en wit.

Hongarije uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Hongarije uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is met witte en zilveren banen. In dit tenue komen ook de andere kleuren van de Hongaarse vlag terug. De crew neck en de adidas strepen zijn rood en de bies aan de onderkant van de mouwen is groen. De logo's van adidas en de Hongaarse bond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn ook wit met rode strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dzsudzsak, Szalai, Kleinheisler, Nikolic, Kadar, Nemeth, Stieber en andere sterspelers!

Hongarije voetbalshirt bestellen

De nieuwe Hongarije tenues voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van zowel het thuisshirt als het uitshirt voor volwassenen is ongeveer € 85,-. In deze officiële SHOP kan je de tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer en hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check in deze webshop ook goedkopere t-shirts van het Hongaarse elftal of check de producten in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering.

Bestel je Hongarije tenue altijd in deze WINKEL!